24 / 04 / 2024

Kırklareli otoparkı

Kırklareli otoparkı

Kırklareli genelinde yaşanan park sorunu çözüme kavuşuyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede hayata geçecek katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli katlı otopark inşaatı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesince gerçekleştirilen katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Kırklareli Katlı Kapalı Otopark'ın inşaatı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırklareli Kapalı Otopark'ın inşaat çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Kırklareli'de otopark inşaatı devam ediyor!

Kırklareli Belediyesi’nin kendi özkaynakları ile şehre kazandıracağı katlı kapalı otoparkın çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Kırklareli'ye katlı otopark projesi geliyor!

Kırklareli genelinde yaşanan park sorunu çözüme kavuşuyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede hayata geçecek katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.

Kırklareli Belediyesi'nden 123 milyon TL'ye katlı otopark ihalesi!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, 27 bin 569,48 metrekare arsa alanı üzerine 123 milyon 997 bin TL bedelle Kapalı Pazar Yeri-Katlı Otopark-Ticaret-Konut Turizm alanı yaptıracak.

Kırklareli Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Merkez Camiikebir Mahallesi Bademlik Mevkiinde kat karşılığı Kapalı Pazar Yeri-Katlı Otopark-Ticaret-Konut Turizm alanı yaptırılacak. İhaleye konu kat karşılığı yapım işinin bedeli 123 milyon 997 bin 40 TL olarak belirlendi.

Kırklareli Karacaibrahim'e yeni yol ve otopark yapıldı!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim mahallesinde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlanarak, 4 bin 770 metrekarelik yol ve kaldırım ile birlikte 100 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

Kırklareli otoparkı Haberi

Kırklareli otoparkı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli genelinde yaşanan park sorununu ortadan kaldıracak katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı. 


İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte katlı otopark için Kırklareli Müzesi arkasında bulunan alana ilk kazmanın vurulduğunu ve hafriyata başlandığını ifade eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu "Sevgili hemşerilerime büyük bir müjde vermek istiyorum. 


Kırklareli genelinde yaşanan park sorununu, inşaatına başladığımız katlı otopark ile bir nebzede olsa rahatlatmak istiyoruz. Müze müdürlüğünün arkasında bulunan alana İlk kazmayı vurduk ve hafriyat çalışmalarına başladık. Bu alandan toplam 10 bin m3 hafriyat çıkartacağız. 12 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Ancak biz üstün bir gayret ile katlı otoparkımızı yılbaşına yetiştirmenin planlarını yapıyoruz. İnşaatına başladığımız katlı otoparkımız; yer altında 1 kat ve yer üstünde 4 kat olmak üzere toplamda...