27 / 04 / 2024

kırklareli satılık ticari arsa

kırklareli satılık ticari arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırklareli Merkez Camikebir Mahallesi'nde bulunan ticari alan imar özelliğine sahip arsayı satışa çıkardı

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Sivas'ta 13.7 milyon TL'ye icradan satılık ticari bina!

Sivas 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kızılırmak Mahallesi, 2132 ada, 24 parselde yer alan 3 katlı ticari binayı 13 milyon 710 bin 900 TL'ye icradan satılıyor...

İzmir Çiğli'de satılık ticari gayrimenkul!

İzmir İli Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 11599 ada, 1 parselde bulunan Migros Süpermarket kullanımlı ticari gayrimenkul satılıyor. 

Lüleburgaz'da 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde fabrika vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye köyü mevkiinde yer alan imarlı arsa ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için 16 milyon 668 bin 729 TL bedel isteniyor. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari birimlere yer veriliyor...

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Toplam 688 adet daire ve 116 adet ticari alandan meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları 347 bin TL'den başlıyor.

Hoşdere Avrupark Hayat satılık!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Hoşdere Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daireler 9 Ekim'de basına tanıtılacak.

kırklareli satılık ticari arsa Haberi

kırklareli satılık ticari arsa

Milli Emlak, Kırklareli Merkez Camikebir Mahallesi'nde 80 Ada, 50 Parsel'de 24 metrekarelik arsayı satıyor. İmar özelliği ticari alan olan arsa ihaleyle satılacak. Söz konusu arsanın ihalesi 11 Haziran 2012 tarihinde saat 09:15'te yapılacak.


Ticari arsanın toplam tahmini bedeli 30 bin TL, geçici teminatı ise 9 bin TL olarak belirlendi. 


Detaylı bilgi için; www.milliemlak.gov.tr


Sinem...