18 / 04 / 2024

kısıkköy mobilya

kısıkköy mobilya

İzmir genelindeki mağaza sayısını 8'e çıkaran şirket, çeniş ürün yelpazesiyle 20 bine yakın müşteriye hizmet veriyor

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy 7224 ve 15076 parsellerin plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mahallesi, 17224 ve 15076 parseller ve bir kısım tescil harici alana ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulana imar planı tadilatı askıda...

Essenora Konutları Küçükköy ödeme şekli!

Essenora Konutları Küçükköy ödeme şekli kapsamında projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede konutların yanı sıra 12 adet ticari alana da yer veriliyor...

Antalya Büyükköy Mahallesi sıcak asfaltla tanıştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Büyükköy mahallesinin 7.5 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

İZSU’dan Menderes’e 5,5 milyonluk yeni şebeke!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 5.5 milyon liralık yatırımla Menderes’in Çamönü, Çakaltepe, Karakuyu, Kısıkköy, Çileme ve Efemçukuru mahallelerinde içme suyu alt yapı yatırımlarına başlıyor.

Antalya Kırkpınar ve Küçükköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir, kent merkezlerine uzak mahallelerdeki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Korkuteli’nin Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt hazırlığına başlanıldı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy sözleşme dönemi sona erdi!

TOKİ'nin 592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde sözleşme dönemi sona erdi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de hayata geçirdiği 592 konut için sözleşme imzalama süreci devam ediyor.

TOKİ Giresun Aksu Küçükköy kurası iptal edildi!

592 adet konuttan meydana gelen TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde konut sayısından az başvuru oldu. TOKİ Giresun Aksu Küçükköy kurası iptal edildi..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de kuralar 21 Temmuz'da çekilecek!

592 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilecek olan TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru süreci devam ediyor. Konutların kura çekiliş tarihi 21 Temmuz 2016 olarak belirlendi.

Toki Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekiliş tarihi!

592 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilecek olan Toki Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru süreci devam ediyor. İşte, Toki Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekiliş tarihi...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular başladı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de toplam 592 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Başvuruların başladığı projenin kura çekişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları ve proje detayları..

kısıkköy mobilya Haberi

kısıkköy mobilya

Doğrucan Mobilya, Kısıkköy Mobilya Şehri'nde toplam yeni 3 mağaza açtı. İzmir genelinde mağaza sayısını 8'e çıkaran Doğrucan, daha çok çeşidi ve geniş hizmet yelpazesiyle hizmet sunuyor. 1991 yılında 200 metrekare küçük bir mağazada sektöre adım attıklarını dile getiren Doğrucan Mobilya Genel Müdürü Reşat Hacıoğlu, "Yeşilova, Karabağlar, Çiğli, Yeşilova Outlet, Yeşilova Genç Doğrucan şubelerimiz ile 20 bini aşkın müşterimize hizmet veriyoruz. Daha doğru hizmet, daha dürüst alışveriş için çalıştık. Şimdi Kısıkköy Mobilya Şehri'nde de 3 mağaza açtık. Bunlarla birlikte doğru hizmet, dürüst alışveriş ilkesiyle tüketicilere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz" diye konuştu.

7 YIL GARANTİ
Ege Bölgesi'nde ilk kez uygulanan 7 yıl garanti hizmetinin sadece Doğrucan Mobilya'da olduğunu açıklayan Reşat Hacıoğlu, her kesimden tüketiciye hitab edecek nitelikte ürün ve hizmeti...