28 / 03 / 2024

KİT arazleri

KİT arazleri

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, KİT'lere ait arazilere ilişkin soru önergesi hazırlayarak, sorusunu Başbakan Yıldırım'a iletti..

Meram Gödene Kütüphanesi bugün açılıyor!

Meram Belediyesi, bugün Gödene Kütüphanesi'ni hizmete açıyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Gerek fiziki belediyecilik gerece sosyal ve kültürel belediyecilik konusunda ilçemize yakışan hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. "

Konya Gödene Kütüphanesi yarın açılıyor!

Meram Belediyesi, yarın Gödene Kütüphanesi'ni hizmete açıyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, halkın beklentileri doğrultusunda farklı alanlarda hizmet üretmeye devam ettiklerini belirtti.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

Sultanahmet İstanbul Kütüphanesi 49 yıllığına kiraya çıktı!

SULTANAHMET'te Tarihi Soğukçeşme Sokağında bulunan ve İstanbul'un hafızası olarak bilinen Çelik Gülersoy'un kurduğu İstanbul Kütüphanesinin tarihi binasını iki mütevelli heyeti üyesi 49 yıllığına kiraya çıkardı.

Artvin'de emekli bir öğretmen evini kütüphaneye çevirdi!

Artvin’in Borçka ilçesinde emekli öğretmen evini kütüphaneye dönüştürdü. Okumaya meraklı oldukları için özellikle öğretmenlik sürecinde biriktirdikleri 3 bin kitabı da beraberlerinde getiren Atasert çifti, evini kütüphaneye çevirdi..

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi yıkılacak!

İÜ Merkez Kütüphanesi’ni yıkacak projeye 4 No’lu Kurul’dan onay çıktı. Mimarlar Odası’nın binanın modern mimarlık mirası örneği olması nedeniyle yaptığı tescil başvurusu reddedildi.

Kötü niyetli müteahhitlere karşı yasa hazırlanıldı!

n Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm sürecinde yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Kötü niyetli müteahhitte karşı önlem aldıklarını belirtti..

Diyarbakır'daki tarihi ev restoran kütüphaneye dönüştü!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi ev restoran kütüphaneye dönüştürüldü. İşletmeci Erim: "Müşterilere tarihi Diyarbakır evinde kitap okuma fırsatı sunuyoruz" dedi.

Bayraklı'da her mahalleye bir kütüphane!

Her mahalleye bir kütüphane yapmak için çalışan Bayraklı Belediyesi'nin açtığı 11 kütüphaneyi şimdiye kadar 58 bin 486 kişinin ziyaret ettiği bildirildi. 12. kütüphane de yolda...

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

Sivas'taki çocuk oyun kütüphanesine kayak simülatörleri kurulacak!

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne yemekhane ve kütüphane binası yapılacak!

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Merkezi Kütüphane yapım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu yemekhane ve kütüphane bina yapım işi 750 takvim günü sürecek.

Kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önem verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önemin verilmesi gerektiğini söyledi. Topbaş, "Kentlerin Geleceği: Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım" adlı toplantısında konuştu.

KİT arazleri Haberi

KİT arazleri


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, KİT'lere ait arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı.


Sorusunun Başbakan Yıldırım tarafından cevaplandırılmasını talep eden Gürer aşağıdaki soruyu sordu.


"TEKEL ve diğer KİT'lerden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına özelleştirme yüksek kurulu kararı ile bedelsiz olarak devredilen araziler var...