29 / 03 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ nerede oturuyor

Kıvanç Tatlıtuğ nerede oturuyor

19 Şubat 2016'da Paris'te stil danışmanı Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ çifti, Demet Akbağ'ın Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini kiralamışlardı. Çift şimdilerde Kemer Country'de Kütük Evler'den birini kiralamışlar. 

Kıvanç Tatlıtuğ Göktürk'te 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, şehir gürültüsünden uzaklaşmak için Göktürk’ten 2 katlı villayı aylık 15 bin liraya kiraladı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Kaş'tan arsa bakıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ, “Hadi Be Oğlum” filminin çekimleri için gittiği Kaş’ı çok beğendi ve  ünlü oyuncu, bu sakin tatil beldesinde arsa almak için araştırmalara başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Çengelköy'den villa aldı!

Hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Çengelköy'den villa satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bebek’teki evi için 100 bin TL kira ödedi!

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ’ın Bebek’teki Boğaz manzaralı evinde oturuyor. Tatlıtuğ, evin kirası için 100 bin TL peşin ödedi.

Hangi ünlü nerede oturuyor?

Magazin dünyasının ünlü isimlerinin nerede oturduğu merak konusu. Peki hangi ünlü nerede oturuyor?

Demet Akbağ: Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi bir kiracı!

Demet Akbağ, Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini 1 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine kiralamıştı. Demet Akbağ , Kıvanç iyi bir kiracı, çok memnunum. Ama hala bir kahve içmeye gidemedik' diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ'ın evini kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin evlendikten sonra kiraladığı, Bebek'te bulunan Ayşe Sultan Korusu'ndaki evin sahibi Demet Akbağ çıktı. Çift, Boğaz manzaralı eve taşınmadan önce iki ay süren bir tadilat yaptırmış.

Kıvanç Tatlıtuğ Los Angeles'tan ev aldı!

Hollywood hayali, Kıvanç Tatlıtuğ'u ev sahibi yaptı. Amerikanlı yapımcılarla görüşmeler yapan ünlü oyuncu, Los Angeles'tan ev aldı. Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'le şimdilerde ABD'deki yeni evinde kalıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'dan 750 bin TL'ye villa aldı!

Bodrum’da 750 bin TL değerinde bir villa satın alan oyuncu, ailesiyle birlikte yeni evinde tatil yapıyor. Oyuncunun gayrimenkul yatırımcısı ağabeyine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ Hollanda'dan ev aldı!

Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder, sıkı dostu olan Kıvanç Tatlıtuğ'u da Hollandalı yaptı. Geçen gün Sneijder'in evinin bulunduğu Utrecht şehrine giden Tatlıtuğ'un buradan ev aldığı söyleniyor

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Sessziliği ve bulaşıklarınızı tertemiz yapan bir fiyatperformans ürünü olan Regal Bulaşık Makinesi, En çok aratılanlar arasında. Fiyatı ile de ön plana çıkan makinenin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Regal Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesi,16 kişilik kapasitesiyle ve 11 farklı yıkama programı sayesinde bulaşıkları tek seferde yıkar. Sahip olduğu fonksiyonlar ile  hijyenik bir temizlik sunar.Peki Beko bulaşık makinesi en uygun nerede satılıyor,fiyatı ne kadar? 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Hoover bulaşık makineleri en uygun nerede? Fiyatları ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ile sıkça tercih edilen Hoover bulaşık makineleri en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Kıvanç Tatlıtuğ nerede oturuyor Haberi

Kıvanç Tatlıtuğ nerede oturuyor

Sabah Gazetezi yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü köşesinde ''eşi ve hayvanlarıyla ormanda yaşıyor'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, o yazı.. 

19 Şubat 2016'da Paris'te evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer'in, aşk yuvalarını, Demet Akbağ'dan kiraladığını ilk bu köşede okumuştunuz. Evlendikten sonra Ulus'taki bekar evinde oturmak istemeyen Tatlıtuğ, Demet Akbağ'ın Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini kiralamıştı. Boğaz manzaralı evi, nikah öncesi, iki ay süren bir tadilatla zevklerine ve ihtiyaçlarına göre dayayıp döşeyen çiftin adres değiştirdiğini de ilk benden öğrenin! Ünlü çift, yaklaşık dört ay önce Bebek'ten Kemerburgaz'a taşınmış.

DOĞA ADAMI KIVANÇ
Doğa tutkusu ve hayvan sevgilisiyle bilinen Kıvanç Tatlıtuğ'un; iki köpeği, bir kedisi ve kuşlarıyla rahat yaşamak için müstakil, bahçeli bir ev aradığını duymuştum. Kendisi gibi doğayı seven eşi Başak Hanım...