24 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ tarabya evi

Kıvanç Tatlıtuğ tarabya evi

Kıvanç Tatlıtuğ evinde iki köpek, bir kedi ve kuş besliyor. Tatlıtuğ, hayvanlarının daha rahat hareket etmesi için müstakil ve bahçeli bir ev arıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Van Tuşba'da 37.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, 709 ada 1 parselde yer alan arsayı 37 milyon 134 bin 400 TL'ye icradan satıyor...

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Avcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kılıç ve Onur tunçer ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Van'da 100.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 3 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ tarabya evi Haberi

Kıvanç Tatlıtuğ tarabya evi


Evinde iki köpek, bir kedi ve kuş besleyen Kıvanç Tatlıtuğ, onların daha rahat hareket etmesi için müstakil ve bahçeli bir ev arıyor 


Tuba Büyüküstün’le başrolünü paylaştığı ‘Cesur ve Güzel’de Cesur karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, ev arıyor. İki yıldır Demet Akbağ’ın Ayşe Sultan Korusu’ndaki evinde kiracı olarak oturan oyuncunun, iki köpeği ve bir de kedisinin rahat etmesi ve dolaşmaları için müstakil, bahçeli bir eve taşınmak istediği öğrenildi. 


Doğa tutkusu ve hayvan sevgisiyle bilinen Tatlıtuğ’un emlakçılara, “Yeniköy, Tarabya civarında müstakil, bahçeli büyük bir ev bulun” dediği konuşuluyor. Evinde bir de kuş beslediği bilinen oyuncunun, daha önce rol aldığı dizi setine köpeklerini götürdüğü, onlarla zaman geçirmek için karavan kiraladığı...