17 / 04 / 2024

Kiza Kurumsal İş Merkezi projesi

Kiza Kurumsal İş Merkezi projesi

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, geleceğin ofisleri ile iş yaşamının yeni tarzını belirlediklerini söyledi.

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Notu 9.34!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın önceki dönem 9,27 olan Kurumsal Yönetim Notu yıllık gözden geçirme sonrası bugün itibarıyla 9,34 olarak revize edildi.

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,44!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,44 (94,39) olarak güncellendi.

Enka İnşaat kurumsal yönetim derecelendirme notunu güncelledi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. kurumsal yönetim derecelendirme notunu güncelledi. Enka, 9,16 olarak belirlenmiş olan kurumsal yönetim derecelendirme notunu 9,18 olarak güncelledi.

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Cihan Alalmış tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Marka Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marka Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 360 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir’de kuruldu.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde ilk etap Ocak'ta teslim!

İş dünyasına mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı vaat eden Adana’nın en dikkat çekici projelerinden Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde ilk etap teslimleri Ocak 2017’de yapılacak.

Emlak Konut, Kurumsal Kaynak Yönetim Sistemi oluşturacak!

Emlak Konut, yenilenecek olan Kurumsal Kaynak Yönetim Sistemi yazılımını oluşturmak için, SAP Türkiye Çözüm Ortağı olan Detay Danışmanlık Bilgisayar Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret A.Ş. Firması ile sözleşme imzaladı.

İsofis Kurumsal Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

İsofis Kurumsal Hizmetler Limited Şirketi, Rafet Okurlar tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

TAV kurumsal yönetim notunu artırdı!

TAV Havalimanları Holding, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Dönemsel Revizyon Raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirket, kurumsal yönetim notunu 8. kez artırdı.

Atakule GYO kurumsal yönetim ilkeleri uyum raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda kurumsal yönetim ilkeleri uyum raporunu yayınladı.

Kalme Kurumsal, Uluslararası Kalite Ödülü aldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., BID (Business Initiative Directions) tarafından 2016 yılında düzenlenen kalite ödüllerinde altın kategoride Uluslararası Kalite Ödülü ‘ne(International Quality Award) layık görüldü.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Panora GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.

Kiza Kurumsal İş Merkezi projesi Haberi

Kiza Kurumsal İş Merkezi projesi


Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, geleceğin ofisleri ile iş yaşamının yeni tarzını belirlediklerini söyledi.

Kurt, Adana’da bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı’nda “Yeni ofisiniz sizi bekliyor” sloganıyla tanıttıkları Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin yatırımcılardan yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Standı ziyaret eden yatırımcılara, Kurt İnşaat ve Balak Metal ortaklığı ile yürütülen proje hakkında bilgi aktardıklarını belirten Kurt, Kiza’nın, 5 bine yakın iş yerinin faaliyet gösterdiği, ekonomiye yön veren kurum ve kuruluşların yeni hizmet binalarının projelendirildiği bölgenin merkezinde yer aldığını bildirdi. Kurt, iş hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak üstün özellikleriyle öne çıkan Kiza Kurumsal İş Merkezi projesinin, kentin en değerli iş lokasyonunda yatırımcılar için de yüksek kazanç fırsatı sunduğunu kaydetti.

Konforlu bir çalışma ortamı sunan proje ile iş hayatında...