28 / 03 / 2024

Kleemann ev asansörü

Kleemann ev asansörü

Asansör dünyasının lider isimlerinden Kleemann, evlerine asansör konforu taşımak isteyenlere HomeLifts serisi ile en ideal çözümleri sunuyor.

Kiracı asansör giderlerinden sorumlu mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalardaki asansör giderlerinin kiracıya mı ev sahibine mi ait olduğunu kaleme aldı.

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

Kleemann'dan HomeLifts ile asansör konforu!

Asansör dünyasının lider isimlerinden Kleemann, evlerine asansör konforu taşımak isteyenlere HomeLifts serisi ile en ideal çözümleri sunuyor.

Kleemann HomeLifts asansörlerle her bina özel çözüm!

Kleemann, HomeLifts serisi içinde bulunan MaisonLIFT Plus, MaisonLIFT Basic, Maison T Plus ve Maison T Basic ile ev tipi asansör sistemlerine birçok yenilik getiriyor.

Kleemann'dan panoramik asansör modelleri!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

Kleemann'dan yeni MaisonLift asansör tasarımları!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

Kleemann MaisonLift panoramik asansör sistemi üretiyor!

Asansör üreticisi Kleamann, binalara 'panoramik' çözüm getiriyor. Asansör planlaması yapılmamış binalarda da uygulanabilen bir sistem olan MaisonLift asansör sisteminde asansör modelleri panoramik camdan üretiliyor.

Kleemann ‘panoramik’ asansör üretiyor!

Asansör üreticisi Kleamann, binalara ‘panoramik’ çözüm getiriyor. Asansör planlaması yapılmamış binalarda da uygulanabilen bir sistem olan MaisonLift asansör sisteminde modeller panoramik camdan üretiliyor. İşte ayrıntılar...

Kleemann,Panoramik asansör sistemi tasarladı!

Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek hizmet, kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine canlılık ve yenilik getirdi.

Kleemann asansör sistemlerine yenilik getiriyor!

Dünyaca ünlü asansör markası Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine yenilik getiriyor. Otel, villa, alışveriş merkezi vb. bütün binalara özel çözümler sunan MaisonLift, yolcuların manzarayı görebilmelerini sağlayan panoramik tasarımlar üretiyor.

HMF Asansör, hava ile çalışan vakum asansörleri piyasaya sundu!

HMF Asansör, hava ile çalışan ENI vakum asansörlerini piyasa sundu. Asansör kuyusu ve makine dairesi gerektirmeyen ev, işyeri, kamu kuruluşları gibi her yapıya vakum asansörler sektöre yeni bir konsept getirecek.

Paket asansör sistemleri Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nda sergilendi!

Kleemann, Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nda kolay montaj avantajı sağlayan paket asansör sistemlerini, tekerlekli sandalye kullanan, koltuk değneğiyle yürüyebilen, engelli asansörlerini ve şeffaf kapı tasarımlarını sergiledi.

Andreas Zapatinas Kleemann'a özel asansör tasarlıyor!

Asansör markası Kleemann, otomobil markaları için yaptığı tasarımlarla dikkat çeken endüstriyel tasarımcı Andreas Zapatinas imzalı asansör modelleri dikkat çekiyor...

Kleemann ev asansörü Haberi

Kleemann ev asansörü

Asansör dünyasının lider isimlerinden Kleemann, evlerine asansör konforu taşımak isteyenlere HomeLifts serisi ile en ideal çözümleri sunuyor. Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, HomeLifts serisi içinde bulunan MaisonLIFT Plus, MaisonLIFT Basic, Maison T Plus ve Maison T Basic ile ev tipi asansör sistemlerine birçok yenilik getiriyor. 


Tüm binalara asansör konforu… 


Kleemann’ın HomeLifts serisindeki asansörler, her bina için özel çözümler üretiyor. Binanızda önceden asansör planlaması yapmış olmanız ya da hidrolik asansör kuyusu bulunması gerekmiyor. Çünkü Kleemann’ın HomeLifts asansör tasarımları, asansör için yer ayrılan binalarda olduğu gibi, asansör kuyusu olmayan binalarda da merpen boşluğunda ya da bina dışında alüminyum kuyu seçenekleri ile çözüm sağlıyor. Ayrıca kuyu dibi ölçüsünde ve son kat yüksekliğinde sorun...