29 / 03 / 2024

Koç Topluluğu yatırımları

Koç Topluluğu yatırımları

Mustafa V. Koç, "Topluluğumuz geçtiğimiz iki yılda toplam 11,3 milyar TL yatırıma imza atmıştır. 2014 yılının ilk yarısında gerçekleşen kombine yatırımlarımız bir önceki yıla göre yüzde 8 artarak 2,8 milyar TL olmuştur" açıklamasında bulundu.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Retrokent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Retrokent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Erdinç Özkara ve Uğur Seymen ortaklığında kuruldu.

Çin'deki gayrimenkul yatırımlarının yavaşlaması ekonomik toparlanmayı etkiledi!

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Koç Topluluğu yatırımları Haberi

Koç Topluluğu yatırımları


Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, "Topluluğumuz geçtiğimiz iki yılda toplam 11,3 milyar TL yatırıma imza atmıştır. 2014 yılının ilk yarısında gerçekleşen kombine yatırımlarımız bir önceki yıla göre yüzde 8 artarak 2,8 milyar TL olmuştur" açıklamasında bulundu.


Koç Holding’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin dört bir yanındaki Koç Topluluğu bayilerini bir araya getirerek görüş alışverişinde bulunmak ve fikir üretmek amacıyla düzenlenen Anadolu Buluşmaları’nın 23’ncüsü İzmir’de gerçekleşti.


Koç Topluluğu’nun 500’e yakın bayisinin bir araya geldiği Anadolu Buluşmaları’na Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Turgay Durak ve Koç Holding Grup Başkanları da katıldı.


Toplantının açılış konulmasını yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Koç, Türkiye’nin iki kıtayı birleştiren inanılmaz fırsatlarla dolu bir coğrafyada yer aldığını vurgularken, bölgenin...