25 / 04 / 2024

Kocaeli Gölcük dönüşüm anketi

Kocaeli Gölcük dönüşüm anketi

Kocaeli Gölcük'te hayata geçecek kentsel projesi için anket yapılarak halkın istekleri dikkate alındı. Anket sonuçlarına göre, Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istediklerini belirtti.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Kocaeli Cedit'te kentsel dönüşüm için yüzde 95 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yüzde 95 uzlaşma oranı sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'un en büyük gündemi kentsel dönüşüm!

İBB İştiraki KİPTAŞ İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, şehirde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Kocaeli Gölcük dönüşüm anketi Haberi

Kocaeli Gölcük dönüşüm anketi

Kocaeli Gölcük geçtiğimiz yıllarda yapılan toplantıda Gölcük'ün üç bölgesinde kentsel dönüşümün yapılacağı ifade edilmiş, bu üç bölge Denizevler, sanayi sitesi ve ilçe merkezi olarak belirtilmişti. Geride bıraktığımız dönemde, dönüşümün yapılacağı yerlerden biri olan sanayi sitesinin ilk kısım çalışmalarında belli bir mesafe kat edildi. Denizevler bölgesinde ise kamulaştırmalar tamamlandı ve belirli noktalarda yıkımlar devam ediyor. Merkez Mahallesi'ndeki belli bir bölgede yapılacak olan dönüşümde ise bu zamana kadar bazı anket çalışmaları yapılarak halkın istekleri dikkate alındı. 


SOSYAL ALANLAR, HAREKETLİLİK SAĞLAR 

Gölcüklü vatandaşlar, ilçe merkezinde yapılacak kentsel dönüşümden çok şey bekliyor. Öncelikli istek, merkezdeki araç parkı sıkıntısının ortadan kaldırılması yönünde. Bu kapsamda dönüşüm projesi dahilinde yer altında bin araç kapasiteli bir otoparkın yapılması planlanıyor. Vatandaşların bir diğer isteği ise şehir merkezinde sosyal etkinliklerin gerçekleştirilebileceği...