20 / 04 / 2024

kocaeli gölcük kentsel dönüşüm

kocaeli gölcük kentsel dönüşüm

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli Gölcük'te gerçekleşecek Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Sivritepe'de inşa edilecek 541 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek.

Kocaeli Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istiyor!

Kocaeli Gölcük'te hayata geçecek kentsel projesi için anket yapılarak halkın istekleri dikkate alındı. Anket sonuçlarına göre, Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istediklerini belirtti.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşüm bekliyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş basın mensuplarına yönelik Kentsel Dönüşüm İle İlgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Ellibeş; Gölcük'te depremden sonraki yeniden yapılanma sürecinin hızla devam ettiğini söyledi.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümle değişecek!

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sosyal aktivite ve AVM eksikliği, ekonomik durağanlık ile kentsel dönüşüm konuları hakkında açıklamalarda bulunarak, ''Kentsel dönüşüm sonrasında Gölcük, cazibe merkezi haline gelecek'' dedi.

Kocaeli Gölcük'te dönüşüm ne zaman başlayacak?

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Basın mensuplarına kahvaltı düzenledi. Dernek Başkanı Cemil Çakmak, “Genel seçimler tamamlanmış olup, iş şimdi icraat yapma zamanıdır. “dedi.

Gölcük Merkez Mahallesi'nde riskli alan ilan edildi!

Kocaeli Gölcük ilçesine bağlı Merkez Mahallesi sınırları içerisinde 46 bin 337 metrekare alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kocaeli Gölcük’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediyesi, ilçenin üç bölgesinde afet riskini azaltmak amacıyla kentsel dönüşüm yaptı. Protokolü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş imzaladı...

Gölcük Dumlupınar Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Kocaeli Gölcük İlçesi, Dumlupınar Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen parseller Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 23 Ocak 2015 tarihli yazısı üzerine Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edildi...

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölcük Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Gölcük Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe orta gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe 2019 projesindeki konutlar 19 Ağustos 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

kocaeli gölcük kentsel dönüşüm Haberi

kocaeli gölcük kentsel dönüşüm

Kocaeli Gölcük'te Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni ve önemli bir adım daha bugün atılıyor. Hisareyn Karaköprü'de başlatılan Yeni Sanayi Sitesi Projesi'nin ardından, yıkılan Denizevler Mahallesinin yerine yeni konutların inşa edileceği Sivritepe'deki inşaatlarla ilgili ihale bugün yapılıyor. 


TOKİ YAPACAK 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivritepe rezerv alanında uygulanacak dev projeyle ilgili ihale, İstanbul Küçükçekmece'deki idare binasında saat 14.00'te yapılacak. Sivritepe'ye 541 konut, 14 dükkân, 1 cami inşaatı yapımı ve çevre düzenlemesini içeren çalışmada, ihaleyi kazanacak firmanın işi 600 gün içinde bitirmesi isteniyor. Yeni Gölcük'iin inşa edileceği Sivritepe'nin bu projeyle daha da gelişmesi bekleniyor.



Özgür...