25 / 04 / 2024

Kocaeli Kavanlar Holding

Kocaeli Kavanlar Holding

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla içinde otel, hastane, AVM, kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunduğu projeyi hayata geçiriyor. Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak.

Reysaş GYO Kocaeli Gebze'de 82.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, 3 Ağustos 2021 ve 660 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Köyü 317 Ada 14 Parsel üzerinde yer alan Vona Holding A.Ş.'ye ait 34.477,19 metrekare büyüklüğündeki arsa KDV dahil 82 milyon 220 bin 630 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. 

EBRD ve ICBC’den Kocaeli lojistik merkezine 30 milyon dolar kredi!

İki banka, Arkas Holding ve Alman lojistik firması Duisport ortaklığıyla Kocaeli’de kurulması planlanan uluslararası lojistik merkezi için 30 milyon dolarlık kredi verecek...

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında eylem!

Gama Holding ve Türkerler Holding tarafından yapımı devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Kocaeli 41 Burda AVM açıldı!

Kocaeli'nin en büyük AVM'si 41 Burda kapılarını açtı. STFA Holding ve Esas Holding’in mülk sahibi olduğu Haldız İnşaat'ın müteahhitliğini üstlendiği 41 Burda AVM, 61 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

Kocaeli 41 Burda AVM 21 Ocak'ta açılacak!

Şevket Sabancı tarafından kurulan Esas Holding bünyesinde kurulan Esas Gayrimenkul; Kocaeli'nin en büyük alışveriş merkezi yatırımını hizmete açmaya hazırlanıyor.

Esas Holding Kocaeli'de AVM açacak!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde büyük ve önemli projelere imza atan Haldız İnşaat, büyük bir projeyi daha tamamladı. Esas Holding'in Bolu'da 85 milyon dolarlık yatırımla yaptığı 'Esas 14 Burda' alışveriş merkezi törenle açıldı.

Yıldızlar Holding, Kocaeli’de sac işleme tesisi yapacak!

Yıldızlar Entegre İcra Başkanı Hakkı Yıldız ince sac yatırımı için Kocaeli'yi seçtiklerini belirterek "140 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilecek. " dedi.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Kavanlar Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli en yüksek şehirlerinin başında gelen. 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin en büyük yatırımları arasında gösterilen SYMBOL Alışveriş Merkezi açıldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi temel atma töreni gerçekleşti!

Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Gama ve Türkerler Holding iş ortaklığıyla temeli atılan Kocaeli Şehir Hastanesi, 350 milyon avroluk yatırımla 368 bin 668 metrekarelik alana kurulacak.

Symbol Kocaeli'nin ilk etabı 28 Mayıs'ta açılıyor!

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla içinde otel, hastane, AVM, kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunduğu 5 sac ayaklı projeyi hayata geçiriyor. 3 bin kişinin istihdam edecek Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak

Kocaeli Kavanlar Holding Haberi

Kocaeli Kavanlar Holding

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla 5 sac ayaklık Symbol Kocaeli projesini hayata geçiriyor. İçinde AVM, otel, hastane kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunacağı projenin ilk etabı 28 Mayıs’ta açılacak. 2 parsel 77 dönüm üstünde yapılan projenin bitirilmesi için sahada günlük ortalama bin 700 kişi çalışıyor. Proje tamamlandığında toplam 3 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülürken, hastanenin işletmesini Medical Park, otelin işletmesini Hampton by Hilton yapacak. Yıllık 10 milyon ziyaretçi beklenen Symbol Kocaeli projesinin AVM ayağında 150- 160 mağaza olacak. Symbol Kocaeli, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 28 dakikalık bir mesafede konumlanmış. 


Projenin detayları hakkında DÜNYA’ya bilgi veren Kavanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, arazide bir dönem Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen’in sahibi olduğu Maga Deri’nin fabrikası olduğunu söyledi....