23 / 04 / 2024

Kocaeli Symbol Kocaeli projesi

Kocaeli Symbol Kocaeli projesi

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla içinde otel, hastane, AVM, kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunduğu projeyi hayata geçiriyor. Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Symbol Kocaeli hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Symbol Kocaeli bayramda kaça kadar açık? Symbol Kocaeli AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Medicalpark Kocaeli Hastanesi hizmete açıldı!

Başiskele'den Kocaeli'ye ve dünyaya açılan Akademi Hastanesi'nin inşa edilmesinin ardından Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi de kapılarını yerli ve yabancı misafirlere açtı.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Kavanlar Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli en yüksek şehirlerinin başında gelen. 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin en büyük yatırımları arasında gösterilen SYMBOL Alışveriş Merkezi açıldı.

Symbol AVM Kocaeli'nde açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli yüksek şehirlerinden olan 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin büyük yatırımları arasında gösterilen Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) açıldı.

Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Doğu Marmara ve Kocaeli’nin en büyük karma projelerinden SYMBOL Alışveriş ve Yaşam Merkezi 11 Haziran 2015 Perşembe günü kapılarını açtı.

Kocaeli'nin ilk alışveriş merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılacak!

Kocaeli'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılıyor. Kavarılar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, "Bir hayalle yola çıktık. Bunu gerçekleştirdik" dedi.

Kocaeli Symbol AVM tanıtıldı!

Kocaeli’nin Başiskele sınırları içerisinde inşa edilen SYMBOL AVM, basına tanıtıldı. İlin ilk sosyal yaşam merkezi ve AVM’si olma özelliği taşıyacak olan SYMBOL AVM 11 Haziran Perşembe günü hizmete açılacak.

Kocaeli Symbol AVM'nin açılışına son 1 hafta!

Doğu Marmara ve Kocaeli’nin Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi 11 Haziran 2015 Perşembe günü kapılarını açıyor. 700 milyon liralık proje kentimizdeki bütün AVM’lerin toplamından daha geniş bir alanda hayata geçecek.

Kocaeli Symbol Kocaeli projesi Haberi

Kocaeli Symbol Kocaeli projesi

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla 5 sac ayaklık Symbol Kocaeli projesini hayata geçiriyor. İçinde AVM, otel, hastane kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunacağı projenin ilk etabı 28 Mayıs’ta açılacak. 2 parsel 77 dönüm üstünde yapılan projenin bitirilmesi için sahada günlük ortalama bin 700 kişi çalışıyor. Proje tamamlandığında toplam 3 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülürken, hastanenin işletmesini Medical Park, otelin işletmesini Hampton by Hilton yapacak. Yıllık 10 milyon ziyaretçi beklenen Symbol Kocaeli projesinin AVM ayağında 150- 160 mağaza olacak. Symbol Kocaeli, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 28 dakikalık bir mesafede konumlanmış. 


Projenin detayları hakkında DÜNYA’ya bilgi veren Kavanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, arazide bir dönem Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen’in sahibi olduğu Maga Deri’nin fabrikası olduğunu söyledi....