23 / 04 / 2024

kocaeli yatırımları

kocaeli yatırımları

Kocaeli'de depremin izlerinin kalmadığını söyleyen KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yapılan değişikliklerle yeni binalar artık çok daha üst seviye depremlere dayanıklı hale geldi" dedi.

Kocaeli'ye yeni müfreze binaları inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni müfreze binaları hayata geçiriyor.

Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Kocaeli'ne 5 yılda 500 milyon liralık yatırım yapılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 3 yılda hayata geçirilen ve startı verilen 300 milyon liralık 300 projeyi vatandaşlarla paylaştı. Baran şimdiki hedefinin 5 yılda 500 milyon liralık yatırımı hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Kocaeli Esentepe'deki viyadüğün temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yeni yatırımlar için düğmeye bastı, bu kapsamda Esentepe’de hayata geçirilecek olan viyadüğün temeli atıldı.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım açıldı!

12 Mart Pazar günü Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı gerçekleşti.

Kocaeli kentsel dönüşümde geç kaldı!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan İsmet Çiğit bugünkü yazısında kentsel dönüşümden bahsetti. Çiğit, Kocaeli'nin kentsel dönüşüm yatırımları için geç kaldığını belirtti.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Kocaeli Kandıra’ya yeni yatırım müjdeleri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında kent genelindeki çiftçilere sertifikalı meyve fidanları dağıtıyor. Törene katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra için yeni yatırım müjdeleri verdi.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Kocaeli’nin yıldızı yatırımlarla parladı!

Alt yapı ve ulaşım yatırımları Kocaeli gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Osmangazi Köprüsü’nün faaliyete girmesi ve yapımı süren otoyol projeleri, emlak fiyatlarını yükseltti

Kocaeli tesis yatırımlarıyla spor kenti oldu!

Yıllarca sanayi kenti kimliğiyle tanınan Kocaeli, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerle, “Spor Kenti Kocaeli” hedefine ulaşmayı başardı.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük yatırımlarını inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yapımı devam eden yatırımları Ve çalışmaları gezdi.

Kocaeli'de yatırımlar devam edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada “Kentin dönüşümünü muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Sizlerin verdiği bilgiler sayesinde yatırımlarımıza yön veriyoruz” dedi.

Kocaeli 2015 yatırımlarında kültür merkezi, spor salonu ve restorasyon çalışmaları bulunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı. 2015 yılı içinde ilde kültür merkezi, spor salonu, FİFA standartlarına uygun saha ve de restorasyon çalışmaları yapılacak.

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Sırrıpaşa Konağı’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları daire başkanları ve il müdürleri katılımıyla görüşüldü.

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’ deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Kocaeli Sırrıpaşa Konağı ’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları görüşüldü.

İSU’nun grisu yatırımları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, atıksu arıtma tesislerinde arıtılan sulardan geri kazanım suyu elde edilerek sanayi ve yeşil alan sulanmasında kullanılması için yatırımlarını sürdürüyor.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

kocaeli yatırımları Haberi

kocaeli yatırımları

- "Asrın felaketi" olarak belirtilen 17 Ağustos 1999 depreminin izlerinin 21 senedir sürdürülen çalışmalarla silindiği Kocaeli ve Sakarya, "Türkiye'nin sanayi üssü" olmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, depremi yaşayan Kocaeli'de vatandaşlar kadar sanayi sektörü de bu durumdan etkilendi.

Kocaeli Sanayi Odasının (KSO) çalışmasına göre, depremden sonra kentte 200'e yakın firma ya bölgelerini değiştirmek istedi veya bölgeden taşınmak zorunda kaldı.

Depremden sonra yaralarını saran Kocaeli sanayisi, başta otomotiv, otomotiv yan sanayi ve petrokimya alanında olmak pek çok sektörde yaptığı üretimle adından sıkça söz ettiriyor.

- "Kentte depremin izleri pek kalmadı"

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Anadolu Ajansı muhabirine, Kocaeli'nin 17 Ağustos'ta büyük bir doğal afet yaşadığını ve depremden sanayinin çok etkilendiğini dile getirerek, o süreçten sonra bazı firmaların üretime dönemediğini, bir kısmının ise toparlandığını...