28 / 03 / 2024

kocaeliye kapalı pazar

kocaeliye kapalı pazar

Körfez Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Yeniyalı Kapalı Pazar Alanı Yapım İşinin ihalesi yapıldı. Muhammen bedeli 5.205.325,92 lira olan ihaleye 12 firma katıldı.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Kumluca kapalı pazar yerinin temeli atıldı!

Toplam maliyeti 750 bin TL olan Kumluca kapalı pazar yerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Proje İller Bankası'nın desteği ile hayata geçiriliyor.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

kocaeliye kapalı pazar Haberi

kocaeliye kapalı pazar


Körfez Belediyesinde yapılan ihaleye Destek Hizmetleri Müdürü Selahattin Sönmez komisyon başkanlığı yaptı. İhaleye TNA inşaat, Ekşioğlu Kardeşler İnşaat, Kırıcılar İnşaat, HEM Grup Mühendislik, Özdere – Hereke Yapı İnşaat, Çağdaş İnşaat, Tabanlı İnşaat, Yılka İnşaat, İz-Taş İnşaat, Akasya İnşaat ve Yıldızlı Mühendislik isimli firmaların katıldığını, açıklayan Sönmez, ihale komisyonunun, firmaların belgelerini inceledikten sonra, ihale sonuçlarını açıklayacağını kaydetti. Yeniyalı, Yavuz Sultan Selim ve Esentepe mahallelerinin kesiştiği, Ağadere’nin hemen yanına yapılacak olan kapalı pazarın 2014 yılının ortalarında bitirilmesinin planlandığını söyleyen Körfez Belediyesi İnşaat Mühendisi Mehmet Fahri Altunakar “ 8.000 m2, 1600 m2 açık, 9600 m2 toplam alana sahip olacak kapalı pazar çelik konstrüksiyondan iki katlı olarak inşa edilecek.” şeklinde açıklama yaptı.


ÜÇ SEMT PAZARI MODERN KAPALI PAZARA TAŞINACAK


Hedeflerinin ilçede kurulan tüm semt pazarlarını...