29 / 03 / 2024

Kocasinan Belediyesi vergi yapılandırma

Kocasinan Belediyesi vergi yapılandırma

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vergi mükelleflerine teşekkür etmek için bir mesaj yayınladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında şu ifadeleri kullandı...

Kocasinan Belediyesi'nden vergi mesaisi!

Kocasinan Belediyesi, vergi mükelleflerine çağrıda bulundu. Kocasinan Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri 30 Kasım Çarşamba Günü sona ereceğinden özel tedbirler aldı.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Kocasinan belediyesi 12 taksitle konut imarlı 6 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut imarlı 6 arsayı satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle konut imarlı 3 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi 56 daire yaptıracak! İhalesi 27 Eylül'de!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Sümer Mahallesi'nde 56 adet konut ve 2 adet ticari alan inşa ettirecek. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Saraybosna ve Beyazşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. 

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de 118 konut yaptıracak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili detaylar...

Kocasinan Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışından 47.5 milyon TL gelir elde etti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 16 adet taşınmazın satışından 47 Milyon 555 bin Türk Lirası hasılat elde etti.

Kocasinan Belediyesi vergi yapılandırma Haberi

Kocasinan Belediyesi vergi yapılandırma


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vergi mükelleflerine teşekkür etmek için bir mesaj yayınladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında şu ifadeleri kullandı:


“Vergi ödemeleri hususunda hassasiyet gösteren duyarlı vatandaşlarımızın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Belediye tarafından yapılan hizmet ve projelerde vergilerin büyük bir payı vardır. Ödenen vergiler daha iyi kaliteli hizmetler olarak vatandaşlarımıza geri dönüyor. Yatırılan her kuruş Kocasinan’a aynı zamanda ülkemizin ekonomisinin büyümesine de teşvik edecektir. Bu sebeple vergiler geleceğimizin teminatını oluşturmaktadır. Daha temiz, daha yeşil, daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir sunmak ve yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurmak için aralıksız çalışıyoruz ve çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Vergi ödeme konusunda hassasiyet gösteren tüm hemşerilerime tekrardan teşekkür ediyorum.”



Kocasinan...