26 / 04 / 2024

Koleksiyon Mobilya bahar fırsatları

Koleksiyon Mobilya bahar fırsatları

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Loda Mobilya Falco Koltuk Takımı ile değişim zamanı!

Loda Mobilya baharın tatlı esintisini Falco Koltuk takımıyla evinize taşıyor. Falco koltuk takımı özel bir tasarıma sahip.

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Highpoint Market Mobilya Fuarı'na milli katılım!

Amerika Birleşik Devletleri mobilya sektörünün buluşma noktası Highpoint Market’te Türkiye rüzgarı esiyor. 20 Nisan’da son bulacak Highpoint Market Mobilya Fuarı’nın Bahar dönemine, İstanbul İhracatçı Birlikleri ile milli katılım düzenlendi.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

İder Mobilya Pinara Yemek Odası ile yeni bir akım başlıyor!

Hem modern ve konforlu hem de uygun fiyatlı mobilya koleksiyonları ile kullanıcılarına zevkli seçenekler sunan İder, yepyeni Pinara yemek odası takımı ile alışılmışın dışında bir koleksiyon sunuyor…

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi!

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.

Park Rezidans Cadde'de Koleksiyon mobilyaları kullanılacak!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa ettiği Park Rezidans Cadde için Koleksiyon mobilya ile anlaşmaya vardı.

Koleksiyon Mobilya New York'ta ofis açtı!

ABD pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, “New York ofisimizi açtık. Dallas ofisimiz ağustosta hizmete girecek. Bu ülkede 10’a yakın şehirde olmak istiyoruz” dedi.

Koleksiyon Mobilya Almanya'da yatırıma başlayacak!

Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, son iki yılda yüzde 20 civarında büyüdüklerini, Tekirdağ’daki fabrikalarının kapasitesinin yetmediğini anlattı.

Koleksiyon Mobilya bahar fırsatları Haberi

Koleksiyon Mobilya bahar fırsatları

Ev ve ofise dair şık ve fonksiyonel tasarımlarını tüketiciye sunan Koleksiyon, evini yenilemek isteyenlere, yeni evlenecek çiftlere ve ofislerine yeni bir düzen getirmek isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.


30 Eylül’e kadar uzatılan ve tüm ürünlerde geçerli %10 KDV indirimine ek olarak; kanepe, koltuk, sehpa, sandalye, çalışma masası, depolama ünitesi ve aydınlatma dekoratif objelerden kanepelere, sandalyelerden büfelere kadar uzanan seçili tasarımlar, Bahar Fırsatları kampanyası ile seçili ürünlerde geçerli indirimlerle sunuluyor.


Koleksiyon’un Bahar Fırsatları ile yaşam ve çalışma alanlarınıza yenilikçi, yaratıcı ve fonksiyonel tasarımları avantajlı fiyatlarla dahil etmek için en yakın Koleksiyon Mobilya mağazasını ziyaret...