29 / 03 / 2024

konak belediyesi kentsel dönüşüm

konak belediyesi kentsel dönüşüm

Vatandaşları evinde ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada Yenişehir Pazaryeri’nin yerine inşa edecekleri yeni belediye hizmet binasının, bölgede başlayacak kentsel yenilemeyi tetikleyeceğini söyledi.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Abdül Batur'dan Konak kentsel dönüşüm açıklaması!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2022 senesinin ilk meclis toplantısında Konak'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirtti.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

İzmir Beştepeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, Beştepeler'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için imar planlarını askıya çıkardı. 

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

konak belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

konak belediyesi kentsel dönüşüm



Vatandaşları evinde ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’nin yerine inşa edecekleri yeni belediye hizmet binasının, bölgede başlayacak kentsel yenilemeyi tetikleyeceğini söyledi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, çat kapı ev ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Haftada iki güne çıkan ziyaretlerde vatandaşların evlerine konuk olan Pekdaş, mahalle sakinleriyle buluşup, sorunları yerinde dinliyor, yapılan hizmetleri tek tek anlatıyor. Son olarak Akarcalı Mahallesi’nde yaşayan Kudret ve Şükrüye Görür çiftinin evine konuk olan Başkan Pekdaş’a diğer ziyaretlerinde olduğu gibi bu ziyaretinde de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi ve kadın kolları yöneticileri eşlik etti.

YERİNDE DÖNÜŞÜMDEN YANAYIZ

1991 yılında geçirdiği kaza sonucu omuriliği zedelenen ve malulen emekli olan Kudret Görür, Başkan Pekdaş’ı evlerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, kendisine ziyaretinden ötürü...