28 / 03 / 2024

Konak Belediyesi yeni bina

Konak Belediyesi yeni bina

İzmir Konak Belediyesi Hizmet Binası ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Mimari Proje Yarışması’nda ödül kazanan projelerin yanı sıra değerlendirmeye alınan tüm projeler de sergide yer aldı.

Konak Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

Jüri Danışma Kurulu'nda yer alan ve süreci yakından takip eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, birinci seçilen projenin uygulanmasıyla birlikte hem Konak'ın hem de İzmir'in yeni bir prestij binasına kavuşacağını söyledi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Konak Belediyesi'nden Mart 2021'e kadar kira desteği!

Salgın sürecinin başında aile hekimliklerinin hizmet sunduğu ve Roman vatandaşların yaşadığı konutları ile esnafın olduğu mülklerinden kira almayı kesen Konak Belediyesi, desteğini mart ayına kadar uzattı.

Konak Belediyesi yeni bina Haberi

Konak Belediyesi yeni bina


Konak Belediyesi’nin inşa edilecek yeni hizmet binası için düzenlenen proje yarışmasına katılan eserler Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sergiye çıktı. Ulusal çapta düzenlenen ve 72 projenin değerlendirildiği ‘İzmir Konak Belediyesi Hizmet Binası ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Mimari Proje Yarışması’nda ödül kazanan projelerin yanı sıra değerlendirmeye alınan tüm projeler sergide yer aldı. Sergi açılışına meslek odaları temsilcileri, serbest mimarlar ve mimarlık fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.


72 PROJE SERGİLENİYOR


Yarışmada birincilik ödülünü kazanan Mimar Mehmet Ziya İmren ile Mehmet Şefik Yasavul'un projesi büyük beğeni toplarken, ikinci ve üçüncü gelen projeler ile eşdeğer mansiyon kazanan projeler de ilgi gördü. Yarışmada değerlendirilen 72 projenin de yer aldığı sergi İki hafta boyunca Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacak. Sergiye gelen izleyiciler yarışmaya katılan...