26 / 04 / 2024

Konak Tüneli açıldı mı

Konak Tüneli açıldı mı

Konak Tüneli'nin Yeşildere çıkışına kadar olan bölümünü inceleyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, tünelin söz verdikleri gibi 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılacağını dile getirdi...

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Zigana Tüneli açılıyor: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşecek!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan törenle bugün açılacak. İşte detaylar...

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açılıyor!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılacak.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kerkük'ün ilk köy kütüphanesi açıldı!

Irak'ın Kerkük kentinin ilk köy kütüphanesi Büyük Hasar köyünde hizmete açıldı. kütüphaneden aynı anda 150 genç, öğrenci ya da yetişkin yararlanabiliyor. 

Silahtarağa Tüneli açıldı!

Eyüpsultan ve Silahtarağa bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltması için inşa edilen Silahtarağa Tüneli, açıldı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Ovit Tüneli açıldı!

14,3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 2'nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli olan Ovit Tüneli ulaşıma açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Ferhat Tüneli açıldı!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, daha önce temel atma töreninde de bulunduğu Ferhat Tüneli'nin hayırlı olmasını diledi..

Konak Tüneli açıldı mı Haberi

Konak Tüneli açıldı mı


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, Konak Tüneli'nin 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılacağını söyledi.

Tünelin Konak bağlantı girişinden Yeşildere çıkışına kadar olan bölümünü gazetecilerle inceleyen Binali Yıldırım, tünelin söz verdikleri gibi zamanında bittiğini söyledi. İzmir'e parti rozetiyle değil hizmet gözüyle baktıklarını belirten Yıldırım, "Bunun bilinmesi lazım. Gördüğünüz bu eser İzmir'in kalbi olan Konak ve Alsancak'ı rahatlatacak, dışarıdan gelen trafiği doğrudan Yeşildere'ye aktaracak güzel bir proje oldu" dedi.

310 milyonluk yatırım

Konak Tünelleri'nin zor bir proje olduğunu belirten Yıldırım, "Yerleşim yerlerinde olan bir projeydi. Olumsuzluk yaşanmaması için itinali çalışma yapıldı. Tünelin ve bağlantı yollarının toplam maliyeti 310 milyon lirayı buldu. 2011 seçimleri öncesi söz vermiştik. 21 Mayıs itibariyle tünel hizmete vermeye hazır hale geliyor. Başbakanımızın 24 Mayıs İzmir mitinginde açılışı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kendisine...