25 / 04 / 2024

Kontra restoran iç mekan

Kontra restoran iç mekan

Kontra, kullanıcıların kendilerini özel hissedecekleri, motive olabilecekleri ve sosyal hayatlarının parçası haline getirebilecekleri ‘Love Brand’ler yaratıyor...

Restoran ve kafeler fiyat tarifelerini duyurmak için dijital panolar kullanabilecekler

Ticaret Bakanlığı, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilen kafe ve restoran gibi gıda işletmelerinin önüne fiyat tarifesi konulması uygulaması doğrultusunda dijital ve elektronik panoların da kullanılabileceğini açıkladı.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi dün Bahçelievler’de Şeyda Teybıyık tarafından kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Bursa'da kirasını ödeyemeyen esnaflara icra takibi başlatıldı!

Bursa'da Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne bağlı kafe ve restoran işletmecileri, kiralarını ödeyememeleri sebebiyle haciz tehdidiyle karşılaştı. 

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Kontra restoran iç mekan Haberi

Kontra restoran iç mekan

Yenilikçi, marka kimliğiyle uyumlu ve müşteri deneyimine odaklı restoran iç mekanlarına imza atan Kontra, kullanıcıların kendilerini özel hissedecekleri, motive olabilecekleri ve sosyal hayatlarının parçası haline getirebilecekleri ‘Love Brand’ler yaratıyor...


Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde iç mekan tasarımlarına imza atan Kontra, restoran projelerinde marka kimliğinden yola çıkarak dekorasyondan logoya, menüden servis personellerinin apronlarına kadar tüm detayların uyum içerisinde planlanmasına özen göstererek aslında mekanı değil müşteri deneyimini tasarlıyor. Restoran müşterilerinin önlerine servis edilen yemekler kadar iç mekan tasarımından da önemli ölçüde etkilendiklerinin bilincinde olan Kontra, kullanıcıların kendilerini özel hissedecekleri, motive olabilecekleri ve sosyal hayatlarının parçası haline getirebilecekleri ‘Love Brand’ler yaratıyor.




Restoran iç mekan tasarımlarının, marka kimliğiyle örtüşen bütüncül detaylarla birlikte kullanıcıların yeme alışkanlıklarını ve deneyimlerini etkilediğini, hatta ne yemek istediklerini ve yeme hızlarını...