26 / 04 / 2024

konut almanın zamanı mı

konut almanın zamanı mı

Düşen konut kredisi faiz oranları ve cazip konut kampanyaları konut satışını hareketlendirdi. Peki şu an konut almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...

Şu an konut almak için doğru zaman mı?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını düşürmesi, konut talebini artırırken ev fiyatları da yükseldi. Peki şu an konut almak için doğru zaman mı?

İstanbul'da ev almak mı, kirada oturmak mı daha avantajlı?

Türkiye’de uzun zamandır ev sahibi olmanın ve kiracı olmanın avantajları karşılaştırılıyor. Alışkanlıklarlar üzerine ev sahibi olmanın her zaman daha avantajlı olduğu görülüyor.

Bahadır Kayan: Konut almanın tam zamanı!

Özellikle Anadolu yakasına bakıldığında müteahhitlerin son 2 senede neredeyse zam yapmadıklarını dile getiren Bahadır Kayan "Konut almanın tam zamanı" dedi.

İnşaatçılar kardan fedakarlık yaptı!

Yeni konut fiyat endeksi Şubat 2016’da bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20 arttı, inşaatçılar ise artan maliyetleri fiyatlarına yansıtmadıklarını dile getirdi.

Salim Taşçı: Konut almanın tam zamanı!

Ankara'nın duayen Gayrimenkul Uzmanı Salim Taşçı, "Konut almanın tam zamanı" dedi.

Faiz artırımı konut fiyatlarını düşürür!

San Francisco Fed Başkanı John Williams, MarketWatch’un haberine göre para politikasının konut fiyatlarında doğrudan bir artış hedeflenerek kullanılması konusunda uyarıda bulundu.

Kazım Algın: Konut fiyatları artabilir!

Emlak sektöründe faaliyetlerini sürdüren Show Realty CEO'su Kazım Algın, ev satın almayı düşünenlerin acele etmesi gerektiğini aksi takdirde satın almak istedikleri evin fiyatında artışla karşılaşabilecekleri uyarısında bulundu.

Mert Yıldızhan: Konut almanın tam zamanı!

TL karşısında 2,1'lere yaklaşarak tarihi rekor kıran dolar ile 2,9'ları zorlayan euro, girdilerinin önemli bölümü ithal olan lüks konutlarda fiyat ayarlamasını gündeme getirdi...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Şimdi emlak almanın zamanı mı? Vatandaşlar bekliyor mu, alım yapıyor mu?

Ev alacaklar ve yatırım yapacaklar 'Şimdi emlak almanın zamanı mı?' sorusunun yanıtını merak ediyor. Hisse senedi ve eurobond yatırımcısı Bay Tutumlu, X sosyal medya hesabından bir grafik paylaşarak konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gayrimenkul İktisatçısı açıkladı! Konut almanın mı, satmanın mı zamanı? Fiyatlardaki düşüş kiralara yansır mı?

Gayrimenkul İktisatçısı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarındaki düşüşü, fiyatlardaki reel düşüşün kiralara olası etkilerini, rezerv alan tartışmalarını ve inşaat maliyetlerindeki artışların kira fiyatlarını nasıl etkiyeceğini açıklayarak uyarılarda bulundu.

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli konut kredisi kampanyasını bekleyenler kampanya ayrıntılarını araştırıyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak?

Konut fiyatları ne zaman düşecek? Uzman isim ev alacaklar için tek tek açıkladı! 

Ev alacak milyonlarca kişi fiyatların ne zaman gerileyeceğini merak ediyor. Mars Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konuyla ilgili konuştu. Peki konut fiyatları ne zaman düşecek?

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

Bosch’tan çamaşır kurutma makinesi almanın tam zamanı! Benzersiz kalite ve şıklık sizinle! 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın bir numaralı markalarından olan Bosch’tan çamaşır kurutma makinesi almanın tam zamanı. Üstelik bunu yapmak için Bosch mağazalarına da gitmeye gerek yok. Bosch’un resmi web sitesine girmeniz yeterli. İşte detaylar…

TOKİ sosyal konut projeleri konut fiyatlarını ne zaman düşecek? İşte konut fiyatlarına dair detaylar!

TOKİ kapsamında gerçekleşecek olan 81 ildeki sosyal konut projesinin konut fiyatlarını ne zaman düşüreceği merak konusu oldu.

Merkez Bankası konut fiyatlarını düşürecek planı açıkladı

Merkez Bankası konut fiyatlarında ne zaman düşüş olacağına ilişkin bir rapor yayınladı. Kamuoyuna açıklanan Finansal İstikrar Raporu'nda, aşırı artan konut fiyatlarının hangi şarta bağlı olarak ne zaman düşeceğine ilişkin beklentiye yer verildi.

Konut sitesi aidatları zamanında ödenmezse ne olur?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarını kaleme aldı. Peki konut sitesi aidatları zamanında ödenmezse ne olur?

Konut fiyatları ne zaman düşecek?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Evren Devrim Zelyurt, bugünkü köşesinde konut fiyatlarının ne zaman düşeceğini kaleme aldı. İşte Evren Devrim Zelyurt'un 'Konut fiyatları ne zaman düşecek?' başlıklı yazısı...

Konut almanın zamanı mı?

Canlanma sinyallerinin güçlenmeye başladığı bir dönemde gelen korona salgının etkileri yeni kampanyalarla azalması planlanıyor. Peki konut almanın zamanı mı?' İşte tüm merak edilenler...

konut almanın zamanı mı Haberi

konut almanın zamanı mı

Konut kredisi faizlerinin 0.64'e düşürülmesi ve konut üreticilerinin başlattıkları kampanyalar konut alımını cazip hale getirdi. Peki şimdi konut almanın zamanı mı? Fiyatlar artacak mı? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sefer Levent, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Levent, konut cephesindeki durumları değerlendirdi. 

İşte Sefer Levent'in 'Konut ve otomobil almanın zamanı mı?' başlıklı yazısı...

Türkiye’de bugünlerde en çok konuşulan konu şüphesiz koronavirüs. Bir sıralama yapılsa ikinci ve üçüncü sırayı otomobil ile konut paylaşır.

Bir tarafta düşen faizler ve cazip kampanyalar ile gayrimenkul sektörü tekrar gündemde üst sıralara yükseldi, diğer tarafta arz sıkıntısı nedeniyle artan fiyatlarıyla otomobil sohbetlerin başaktörü oldu. Vatandaş bir taraftan uygun fiyata konut almanın derdinde bir taraftan da ‘Acaba daha uygun bir zaman gelir mi’ kaygısıyla endişeli. Ben de bu hafta Vatandaşın Ekonomisi...