25 / 04 / 2024

konut kampanyaları 2017

konut kampanyaları 2017

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere bakıldığında, Türkiye genelinde konut satışları 2017 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28.8 oranında artış gösterdi.

Konutta 0 faizli kampanya dönemi!

Konut faizlerinin arttığı dönemde tüketiciyi kaçırmak istemeyen firmalar birçok kampanyaya imza atmaya başladı. Yüzde 30'a kadar indirim imkanı sağlanan projelerde faizsiz konut sahibi olunuyor. Projelerde fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Yabancı yatırımcılar konut alımını hızlandırdı!

Türkiye genelinde konut satışlarında yeni bir hareketlilik başladı.Yabancılar konut alımını hızlandırdı.

Teslime hazır konutlarda satışlar arttı!

Birçok inşaat firması, yaptığı kampanyalara bitmiş ve hemen teslime hazır konutları da dahil etti. Böylece hemen teslim konutlarda satışlar arttı..

Gençler kampanyalarla ev alıyor!

Konut projeleri için sunulan ödeme kampanyaları gençlerin ev alma iştahını artırıyor. Müteahhitler evlerin yüzde 70'ini 25-45 yaş arası gençlere sattıklarını söylüyor..

Konutta finans fırsatı sunan 7 proje!

Ekonominin lokomotif sektörü olarak bilinin inşaat sektöründe konut kampanyaları gün geçtikçe artıyor. İşte, konutta finans fırsatı sunan 7 proje...

Konutta yüzde 5 peşinat avantajı!

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak amacıyla birbiri ardına kampanyalar düzenleyen inşaat firmaları yılın 3. konut kampanyasını 14 Eylül'de başlattı. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunan kampanya "Şimdi Al 2019'da Öde" adıyla devam ediyor.

Konut projelerinde kampanya atağı!

Ekonominin lokomotif sektörü olan emlak sektöründe kampanyalar hız kesmiyor. Gayrimenkul geliştiricileri piyasada hareketliliğin devam etmesi için konut kampanyalarına hız verdi.

Sektörde konut kampanyaları yeniden hızlandı!

Konut geliştiricileri, ödemeleri kolaylaştıracak kampanyaları duyurmaya başladı. 600 lira taksitle markalı konut projelerine erişim imkanı sağlayan kampanyalar bile var. Taksit öteleyen kampanyalar da öne çıkıyor.

Kiler Referans projelerinde kampanya sürüyor!

Kiler GYO'nun Referans projelerinde kampanya dönemi devam ediyor. Düşük faizlerle ev sahibi olunan kampanya Kiler GYO'nun 4 projesi için geçerli.

Konutta kazanç sağlayan kampanyalar devam ediyor!

Gayrimenkul sektöründe avantajlı kampanyalar devam ediyor. 31 Mart'ta sona eren Emlak Konut kampanyasından sonra bazı firmalar kampanyaları Nisan sonuna kadar sürdürmeyi tercih ettiler...

Metrekare üzerinden konut almanın tam zamanı!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Feridün Eyüpoğlu, bugünkü yazısında metrekare üzerinden konut ya da ofis satın alımını değerlendirdi. İşte o haber...

Konutta 240 ay vadeli kampanya, stokları eritti!

Konutta 240 ay vadeli kampanya, stokları eritti. 5 bin konutun satıldığı kampanyayla stok erime hızı yüzde 2’den yüzde 6.5’e çıktı. Gayrimenkul sektörüne son dönemde birçok teşvik verildi. İşte 2017'de sektöre gelen teşvikler..

İnşaat sektörü 2017'den umutlu!

Gayrimenkul sektörünü hareketlendirmeye yönelik kampanyalar meyvelerini de verdi, konut satışları hareketlendi.

Vatandaşın alım gücüne göre konut yapılmalı!

Güneş Gazetesi Köşe Yazarı İslam Memiş, bugünkü yazısında Emlak Konut'un 20 yıl vadeli konut kampanyasına değindi. İşte o yazı..

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Konut fiyatları bir haftada yüzde 10 arttı!

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, konut kampanyalarının açıklanmasıyla birlikte ikinci el konut fiyatlarının son bir haftada yüzde 10 arttığını belirtti...

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Faiz indirimine ek konut kampanyaları!

Konut satışlarında 2019'a daralmayla girilmişti. Yaz aylarında başlayan faiz indirimleriyle biraz hareketlenme olsa da ilk 10 ay itibariyle satışlar hala düşüşte. Faiz indirimlerini satışa dönüştürmeye çalışan şirketler ise tüketiciye yeni kampanyalar sunuyor...

Sevgililer günü konut kampanyaları 2019!

İnşaat firmaları Sevgililer günü kapsamında birbirinden avantajlı kampanyalar düzenliyor. İşte Sevgililer günü konut kampanyaları 2019...

Konut kampanyaları enflasyonu frenledi!

Hükümetin seçim öncesi vatandaşı rahatlatmak için açtığı müjde paketi enflasyondaki yükselişi durdudu. Enflasyona asıl freni ise konut harcamaları yaptırdı. 

Güncel konut teşvikleri neler?

Hem konut sektörünü hem de konut almak isteyen vatandaşa kolaylıklar sağlanması için bir dizi uygulama güncel olarak yürürlükte. Konut kredisi faiz indiriminden tapu indirimlerine kadar 2019’da uygulanan güncel konut kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı.

Konut kampanyaları ve indirimler meyvesini verdi!

Konut sektörünü canlandırmak için düzenlenen kampanyalar ve KDV indirimi meyvesini verdi. Buna göre, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek aylık satışı gerçekleşti.

Yabancılara konut satışında 9 ayda 2017'yi solladık!

Yılın ilk 9 ayında gerçekleşen yabancılara konut satışı, 2017'nin aynı dönemine göre yüzde 58,5 artışla 24 bin 155'e ulaştı. Sektör temsilcileri gurbetçilerden ciddi ilgi gördüklerini aktardı...

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Konut kampanyalarından en karlı çıkan Esenyurt oldu!

Gayrimenkul sektöründe, faizi yüzde 0.98’e indiren yüzde 20 indirimli kampanya konut satışlarında patlama yaşandı. Konut kampanyalarından en karlı çıkan ilçe ise Esenyurt oldu. 

Konut kampanyaları meyvesini verdi!

Konut sektörü için düzenlenen kampanyalar etkisini gösterdi. 15 Mayıs-30 Haziran arasında düzenlenen kampanyalarla konut satışları 2018 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 22.4 arttı.

Ramazan ayı konut kampanyaları 2018!

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

konut kampanyaları 2017 Haberi

konut kampanyaları 2017

Milliyet Gazetesi yazarlarından Duygu Erdoğan Milliyet Emlak Rehberi'ndeki yazısında ''konut satış verilerini ve yeni konut kampanyalarını değerlendirdi. 

Gayrimenkul sektöründe, kısa süreli duraklamalar yaşansa da satış hızı artışını koruyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan “Konut Satış İstatistikleri”ne göre, Türkiye genelinde konut satışları 2017 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28.8 oranında artarak 140 bin 298 oldu. Yine bu veriler ışığında, Ekim ayında ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5.7 oranında azalarak 122 bin 882 oldu. Tüm bu gelişmelerle birlikte 2017 ocak-ekim döneminde 1 milyon 153 bin 610 konut satışıyla geçen yılın şimdiden yüzde 8 üzerinde bir artış yaşandığı görülüyor.

Hem yeni hem kampanyalı
Yeni projeler, yeni kampanyalar, yeni gelişim bölgeleri derken sektörde hem yatırımcı hem de...