26 / 04 / 2024

konut kira sözleşmesi

konut kira sözleşmesi

Konut kiralamalarında mal sahibi ile kiracı arasında sözleşme imzalanıyor. Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, 2016 yılında konut kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Konut kira sözleşmesi örneği!

Konut ve işyeri kiralamalarında mal sahibi ile kiracısı arasında imzalanan kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, konut kiralamalarında sözleşme nasıl yapılır? İşte konut kira sözleşmesi örneği..

Ev kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Evinizi kiraya vermeniz halinde, kiracınız ile resmi bir sözleşme imzalamanız, yaptığınız anlaşma şartlarını bu sözleşmede belirtmeniz gerekiyor. Peki ev kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Kiralık daire kontratı!

Konut ve işyeri kiralama işlemlerinde kiralayan ile kiracı kimse arasında bir kontrat imzalanması gerekiyor. Söz konusu kiralık daire kontratı örneği haberimizde...

Kira sözleşmesi kendiliğinden yenilenir mi?

Son zamanlarda kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar arttı. Konut fiyatlarının yükselmesiyle birlikte ev sahipleri eski kiracılarını çıkarmak istiyorlar. Peki, kira sözleşmesi süresi bitince yenilenir mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Kira sözleşmesi en az kaç yıl olur?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin kiralanmasında taraflar arasında sözleşme yapılabiliyor. Peki, kira sözleşmesi en az kaç yıl olur?

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkul kiralayan kiracılar bazı haklarını merak ediyor. Peki, 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Konut veya iş yeri kiralamak isteyen vatandaşlar ve mal sahipleri arasında yaşanılan sorunları en aza indirgemek için kira sözleşmeleri imzalanıyor. Peki, kira sözleşmesi imzalanırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

2021 kira sözleşmesi indir!

Konut ve iş yeri kiralamalarında tarafların imzaladığı 2021 kira sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte hazır 2021 kira sözleşmesi indir...

Konut ve işyeri kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında imzalanan sözleşme kira sözleşmesi oluyor. Peki konut ve işyeri kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? diyorsanız işye yanıtı...

Kira sözleşmesi doldurulmuş örneği 2017!

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte kira sözleşmesi doldurulmuş örneği 2017..

Konut kira sözleşmesi örneği 2017!

Kira sözleşmesi, gayrimenkullerin kiraya verilmesi halinde imzalanıyor. Noter huzurunda da imzalanabilen kira sözleşmesinin taraflar arasında da imzalanması yeterli oluyor. İşte konut kira sözleşmesi örneği 2017..

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2017!

Kira sözleşmesi, gayrimenkullerin kiraya verilmesi halinde taraflar arasında imzalanıyor. Bu sözleşme konut ve işyerleri için farklı şekilde düzenlenebiliyor. İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2017..

Konut kira sözleşmesi örneği 2016!

Konut kiralamalarında mal sahibi ile kiracı arasında sözleşme imzalanıyor. Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, 2016 yılında konut kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Konut finansmanı sözleşmesi imzalayan tarafların hak ve sorumlulukları!

Konut finansmanı sözleşmesi imzalayan tarafların hak ve sorumlulukları, Konut finansmanı sözleşmeleri yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte 28 Kasım 2015 tarihinde yürürlüğe girecek tarafların hak ve sorumlulukları...

Konut finansmanı sözleşmesi 2015!

Konut edinmeleri amacıyla tüketicilere kredi kullandırılması halinde taraflar arasında konut finansmanı sözleşmesi imzalanıyor. Peki, bu sözleşme nasıl olmalıdır? İşte konut finansmanı sözleşmesi 2015 örneği..

Kira sözleşmesi mahkemesi hangi mahkemedir?

Kira sözleşmesi imzalayan tarafların kira dönemi içinde veya sonunda sorun yaşadığını düşünelim. Bu sorunların giderilmesi için dava açılabilir mi? Kira sözleşmesi mahkemesi hangi mahkemedir?

konut kira sözleşmesi Haberi

konut kira sözleşmesi

Konut kira sözleşmesi örneği 2016!

Konut kiralamalarında mal sahibi ile kiracı arasında sözleşme imzalanıyor. Ancak kanunen kira sözleşmesinin imzalanması zorunlu olmuyor. Aralarında akrabalık ilişkisi bulunan kimseler sözleşme imzalamak istemeyebiliyor.


Kanunen kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor.


Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, 2016 yılında konut kira sözleşmesi nasıl yapılır? Konut kira sözleşmesi örneği 2016 şu şekilde;


Konut kira sözleşmesi örneği 2016

Dairesi

(Buraya taşınmazın bağlı olduğu tapu dairesi yazılacak)

Mahallesi

(Burayı tapudaki mahallesi hanesinde yazan yazılacak)

Cadde/Sokağı

(Cadde veya sokak yazılacak)

Numarası

(Apartman kapı numarası ve Daire kapı numarası yazılacak)

Kiralananın Cinsi

Apartman dairesi

Kiralayan

(Kiraya verenin tam adı ve soyadı yazılacak)

Kiralayanın T.C. Kimlik No

(Kiraya verenin T.C. Kimlik no yazılacak)

Kiralayanın Adresi

(Kiraya...