26 / 04 / 2024

Konut kredisi faiz oranları düştü mü

Konut kredisi faiz oranları düştü mü

Resmi Gazetede yayımlanan karar doğrultusunda Türk Lirasına dönüşüm hesaplarında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'na (TCMB) faiz yetkisi verildi. Peki bu karar ne anlama geliyor? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi faiz oranları Aralık'ın 3. haftasında ne oldu?

Ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faiz oranlarındaki son durumu merak ediyor. Peki bankaların konut kredisi faizleri ne oldu? Konut kredisi faiz oranları yeni yıla nasıl girecek? İşte detaylar...

Faiz indirimi sonrasında konut kredileri ne kadar cazip?

Kamu bankaları tarafından uygulanan faiz kararı sonrasında konut kredilerinde faiz oranları düşüşe geçti. Peki, şu anda konut kredileri faiz oranları ne kadar cazip? İşte detaylar...

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? 

Kredi faiz oranlarında yapılan güncel indirimler, ev alacak vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki konut kredisi faiz oranları düşecek mi? 

Döviz kuru kredi faiz indirimlerini destekliyor!

Dolar kuru Türk Lirası karşısında güne düşüşle başlamasının ardından 5,5590 seviyelerinde işlem görüyor. Kurda yaşanan düşüşün sabitlenmesi halinde konut kredisi faiz oranlarındaki gerilemenin hızlanması bekleniyor..

Ortalama konut kredisi faiz oranı yüzde 2.13’e ulaştı!

Bankaların konut kredisi faiz oranları Mayıs ayının ilk yarısına kadar hızla yükseldikten sonra dengelenmeye başladı. İşte bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

Konut kredisi faiz oranları Nisan ayının üçüncü haftasına nasıl başladı? Konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

Konut kredisi faiz oranlarındaki hareketlilik devam ediyor!

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik izliyor. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum… 

Konut kredisi faiz oranları düşmeye devam edecek mi?

Konut kredisi faiz oranları son haftalarda hızla düşüş gösteriyor. Peki konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş devam edecek mi?

Yıl sonunda bankaların konut kredi faiz oranları ne durumda?

Konut sektörüyle işbirliği yapan bankalar anlaşmalı projeler için yüzde 0.98 faiz oranları ile konut kredisi kullandırırken ikinci el konut almak isteyen vatandaşlar yine düşük faizlerden yararlanamıyor...

4 banka konut kredi faiz oranını düşürdü!

Konut kredi faiz oranları Kasım ayında ilk kez güncellendi.4 banka konut kredi faiz oranını indirdi. Düşüş eğilimine giren faiz oranları vatandaşı umutlandırıyor. İşte konut kredi faizlerinde son durum...

Konut kredisi faizleri indiriliyor!

Bankacılık kaynakları Başbakan Binali Yıldırım'ın bahsettiği konut kampanyasının konut kredisi faizlerinin indirilmesi olduğunu açıkladılar. 

VakıfBank konut kredisi faiz oranlarını indirdi!

VakıfBank'da konut sahibi olmak isteyen müşterilerine yüzde 0,80'den başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor.

Düşük faiz konut satışlarını artırdı!

Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 0.80'e inmesi konut satışlarını rekora taşıdı. Mart ayında geçen yıla göre yüzde 85.2 artarak 45 bin 315 ile 20 ayın zirvesine çıktı. İpotekli satışların toplamdaki payı yüzde 39.1 oldu.

Kentsel dönüşümde konut edinme kredisine yüzde 4 faiz desteği!

6.5 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşümde konut edinme kredisine yıllık yüzde 4, iş yeri edinme kredisine yüzde 3 faiz desteği verilecek.Faiz desteği bankalardan 31 Aralık'a kadar alınacak krediler için uygulanacak.

Konut kredisi faiz oranlarında Şubat'ın ikinci güncellemesi yapıldı!

Geçtiğimiz senenin Şubat ayına göre daha düşük seviyelerde seyreden konut kredisi faiz oranlarında düşüşün daha da devam edeceği ön görülüyor. Faiz oranlarında Şubat ayının ikinci güncellemesi de yapıldı.

Konut kredisi faiz oranlarında düşüşler devam ediyor!

Konut kredisi faiz oranları 120 ay vadelendirmede güncellendi. Yeni güncellemelere göre kredi faiz oranları bir bankada değişim yaşadı. Yenilenen konut kredisi faiz oranları 120 ay vadelendirmede yüzde 0,87'den başlıyor.

Konut kredisi faiz oranı nasıl belirlenir?

Konut kredisi, diğer kredilere nazaran daha uzun vadeli ve daha düşük faizli oluyor. Peki, konut kredisi faiz oranı nasıl belirlenir? İşte Tüketici Kanunu konut kredisi faiz oranları..

Konut kredisi faiz oranları düşüşte!

Kredi Pazarı konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Faiz oranları düşüşe geçti. 2 gün önceki listede Denizbank'ın ilk sırada yer aldığı kredi oranlarında DD Mortgage ilk sıraya yükseldi.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi Pazarı'ndan elde edilen bilgilere göre Denşzbank bu sefer düzenlenen oranlarla yani yüzde 0,90 ile ilk sıraya yükselmeyi başardı. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranlarında değişiklik meydana geldi. Yüzde 0, 91 kredi faiz oranı ile Yapı Kredi Bankası ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları hesaplama formülü!

Konut finansmanı sözleşmeleri ile bu sözleşmeyi imzalayan tüketicilere uygulanacak faiz oranları hakkında esaslara Tüketici Hakları Kanunu kapsamında yer veriliyor. Peki, konut kredisi faiz oranları nasıl belirlenir? İşte konut kredisi faiz oranları hesap

Konut kredisi faiz oranlarındaki son durum!

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı verilerine göre 10 yıllık faiz oranlarında Yapı Kredi ve DD Mortgage yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi ile DD Mortgage yüzde 0,91 faiz oranı ile listede ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları nasıl hesaplanır?

Ev sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakiti olmayan kimseler, bankaların sunduğu düşük faizli konut kredileri ile uzun vadede ev sahibi olabiliyor. Peki, konut kredisi faiz oranları nasıl hesaplanır?

Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranlarındaki değişiklik durmak bilmiyor. Kredi Pazarı'ndan derlenen verilere göre konut kredisi faiz oranlarında tekrar değişiklik yaşandı. Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi bankasının konut kredisi faiz oranı yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranları yükseldi mi?

Konut kredisi faiz oranlarının Ekim ayının ortalarına gelindiğinde yüzde 0,90 seviyelerine yeniden yükseldiğini görüyoruz. 5, 7 ve 10 yıl vadede yüzde 0,91 seviyesindeki faiz oranları, vade seçeneği 15 yıla uzadığında yüzde 0,94 olarak güncelleniyor...

Konut kredisi faiz oranları düştü mü Haberi

Konut kredisi faiz oranları düştü mü

Resmi Gazetede yayımlanan karar doğrultusunda Türk Lirasına dönüşüm hesaplarında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'na (TCMB)  faiz yetkisi verildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sefer Şener, "Şu an kurdaki dalgalanmanın durmasının ana sebebi bu. Merkez Bankası'na verilen yeni yetkiyle vatandaş daha ucuza konut kredisi, araç kredisi, ihtiyaç kredisi alabilecek." dedi.

Memurlarnet'te yer alan habere göre; Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB), bankaların Türk Lirası'na dönüşümü destekleme kapsamında mevduat hesaplarına uygulayacakları azami faiz oranını belirleme kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki bu kararın vatandaşa yansıması nasıl olacak? Prof Dr. Sefer Şener konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: "Faiz yetkisi Merkez Bankası'ndaydı fakat bu yeni düzenleme kur korumalı mevduat sistemimizle alakalı bir durumdur. Sizin döviziniz, altınınız varsa ve kur korumalı modelden yararlanmak istiyorsanız bankaya başvurduğunuzda banka...