16 / 04 / 2024

konut projelerinde kampanya

konut projelerinde kampanya

Gayrimenkul firmaları hem yeni projelerde hem de son daireler için başlattıkları sonbahar kampanyalarına hız verdi. Kışa girmeden önce ev sahibi olmak isteyenler için yüksek gelen banka kredi faiz oranları bile firmalar bünyesinde düşürüldü.

İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Markalı inşaat projeleri yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor. Peşine yüzde 12'ye varan indirimlerden ya da 84 ay faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Konut projelerinde Kurban Bayramı kampanyası 2014!

İnşaat firmaları, konut projelerinde Kurban Bayramı'na özel kampanyalarla ev sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme ve fiyat kampanyaları başlattı. İşte Kurban Bayramı'na özel fırsatların sunulduğu projeler...

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacağı vatandaşalar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

İnşaat sektörü, konut projelerinde iade hakkı süresinin kısaltılmasını istiyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da bulunan ve ön ödemeli konut projelerinde 24 aya ulaşan iade süresinin 3 aya inmesini istiyor.

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Konut projelerinde sismik izolasyona ilgi arttı!

Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı, deprem etkilerinin azaltılmasını sağlayan sismik izolatör kullanımının kamu binaları ve karayollarının ardından konut projelerinde de yaygınlaşmaya başladığını dile getirdi.

Markalı konut projelerinde kredi kullanımı azaldı!

REIDIN-GYODER tarafından açıklanan yeni konut fiyat endeksi verilerine göre markalı konut projelerinde kredi alım oranı %20’ ye kadar geriledi. Kredi ile konut alan tüketici uygun fiyatlı konuta yöneldi.

Markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ 2019 Ekim ayı sonuçlarına göre, markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı.

Konut projelerinde ortak haklar nelerdir?

Gayrimenkul sektörünün gelişmesiyle güvenlikli, otoparklı sosyal alanı olan, havuzlu site tarzı yaşam yaygınlaştı. Ancak yüzlerce ailenin yer aldığı bu sitelerde zaman zaman anlaşmazlıklar çıkabiliyor. İşte konut projelerinde yaşayanların bilmesi gerekenler…

konut projelerinde kampanya Haberi

konut projelerinde kampanya

Gayrimenkul firmaları hem yeni projelerde hem de son daireler için başlattıkları sonbahar kampanyalarına hız verdi. 


Çoğu hemen teslim 

Milliyetten Duygu Erdoğan'ın haberine göre; kışa girmeden önce ev sahibi olmak isteyenler için yüksek gelen banka kredi faiz oranları bile firmalar bünyesinde düşürüldü. Yanı sıra indirimler, vade avantajlan ve fiyat sabitleyen düzenlemeler de uygulanıyor. Pek çoğu hemen teslim olan konutlar dışında yeni projeler için ön satış, lansman kampanyaları da aynı hızla sürüyor. Pek çok farklı bölgede yer alan kampanyalı projeler aynı zamanda mega projelere de yakınlığıyla dikkat çekiyor. Ulaşım hatlarına ve havaalanlarına yakın, değerlenen yeni yerleşimlerdeki projelerde de çeşitli fırsatlar bir arada sunuluyor. Konut sahibi olma isteği artarak sürerken, firmalar ise son çeyrek öncesi kampanyalarına hız verdi. 


"Türk alıcı vazgeçmedi" 

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin yayınladığı 'Periskop...