28 / 03 / 2024

konut satışları adana

konut satışları adana

Geçen ay, metrekare başına konut satış fiyatlarının en fazla arttığı il Adana oldu.Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Nisan raporu yayımlandı.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Mersin’de konut satışları yüzde 24,6 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı verilere göre, Mersin’de konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24,6 düştü.

Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı!

Kredi faizlerinin düşmesiyle Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı. Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Fiyatlar şu anda 3 yıl önceki fiyatlara denk" dedi.

Konut satışları sonbaharda ivme kazanır!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut sektörünün yatırım araçlarına göre şuan sıkıntılı günler yaşadığını ancak seçimlerden sonra bu belirsizliği atlatacağını ve konut satışlarının sonbaharda artışa geçerek ivme kazanacağını dile getirdi. 

Adana’da konut satışları yüzde 30 düştü!

Adana’da faaliyet gösteren 01 Emlak Sahibi Durukan Duru, bölgedeki gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Duru, konut satışlarında düşüş olduğunu kaydetti.

Türkiye'de konut satışları kontrollü yükseliyor!

Adana Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Feridun Arsever bugünkü yazısında Türkiye'deki konut satışlarını kaleme aldı. İşte Feridun Arseven'in o yazısı...

Adana'da konut satışları yüzde 13 arttı!

TÜİK verilerinden derlediği bilgilere göre, Adana'daki konut satışları 2015'te 2014 yılına göre yüzde 13 arttı. 2014 yılında 20 bin 897 olan konut satışları, 2015'te 23 bin 413 olarak gerçekleşti.

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. Ağustos ’ ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre bu durum kayıt dışını tetikliyor...

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. 2014 Ağustos’ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre ise bu durum kayıt dışını tetikliyor.

Kredi faizlerindeki artış konut satışlarını olumsuz etkiledi!

İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği'nin (İMSAD) 2014 Ağustos Sektör Raporu verilerine göre, konut satışları 2014 Temmuz ayında yaşanan yüzde 20.2'lik keskin düşüşle birlikte yılın ilk yedi ayında yüzde 9.7 geriledi...

Yapı Kredi Koray GYO Ağustos 2014 Konut Satışlarını açıkladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ağustos 2014 Konut Satışlarını açıkladı.

Türkiye İMSAD: Kredi faizlerindeki artış ve siyasi istikrar beklentisi konut satışlarını olumsuz etkiledi!

Türkiye İMSAD’ın 2014 Ağustos Aylık Sektör raporuna göre, 2014’ün ilk yedi ayında konut satışları yüzde 9,7 oranında geriledi ve yeni konut fiyatlarındaki yıllık fiyat artışı yüzde 5,2 oldu...

Temmuz ayında konut satışları yüzde 20 düştü!

Faiz ortamının yanı sıra seçimler, tatilin geride kalmasıyla satışların artması gündemde Yüksek faiz oranları, ramazan ayındaki durgunluk, seçim süreci ve yaz tatili, temmuz ayında konut satışlarını yüzde 20.2 düşürdü.

konut satışları adana Haberi

konut satışları adana


Geçen ay, metrekare başına konut satış fiyatlarının en fazla arttığı il Adana oldu.Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Nisan raporu yayımlandı. 


İkinci el konutlara yönelik endeks verileri, 30 büyükşehrin tamamını da kapsayacak şekilde toplamda 62 şehir için genişletildi. "Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, bir önceki aya oranla yüzde 1,23, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 7,05 yükselme meydana geldi.  Raporda yer alan ve 30 büyükşehri kapsayan "Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde, bir önceki aya göre yüzde 0,91, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10,79 artış gerçekleşti. Buna göre Adana, metrekare başına yüzde 2,81 değer artışıyla...