20 / 04 / 2024

konutta bahar kampanyaları

konutta bahar kampanyaları

Türkiye'de şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Büyük şehirlerde markalı konut projeleri birbiri ardına yükseliyor. Baharla birlikte 84 konut projesi başlıyor. Bu projelerde İstanbul yanında Ankara, Bursa ve Konya gibi şehirler de ön plana çıkıyor.

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Konutta bahar kampanyaları 2015!

Yıl içinde en çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, bu mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. Konut alana üste para veren bile var.

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Satışlara bahar hareketi için indirim kampanyaları devreye girdi. Konut şirketleri, seçimler nedeniyle duraklamaya giren alımları canlandırabilmek için cazip kampanyalar sunuyor. Kampanyalarda indirimin yüzde 10’ları aştığı dikkat çekiyor.

Konutta bahar kampanyaları!

İnşaat yatırımcıları baharda ev sahibi olma isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kimi faizi kaldırıyor, kimi aidatı. İşte tüm detayları ile baharı indirimlerle kutlayan o projeler...

Konutta bahar havası!

TÜİK Nisan 2021 satış istatistiklerini açıkladı. İnşaat sektörü temsilcileri konut satışı verileri hakkında değerlendirmelerde bulundu....

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

Konutta fırsat dönemi başladı!

Bankaların kredi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken, konut kredisi faizleri ve kampanyaları da artmaya devam ediyor. Konutta fırsat dönemi başladı...

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Konut kredisi faiz oranlarına bahar yeni geldi!

Konut kredisi faiz oranlarına bahar Haziran ayında geldi. Yaklaşık üç ay sonra düşüşe geçen konut kredisi faiz oranlarında kampanyalar ve faiz indirimleri arka arkaya geliyor...

Yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek!

Seçimlerin sona ermesi ve yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek. Satış ofisleri canlanmaya başladı. Konut sektörünü hareketli günler bekliyor.

Konut satışları için bankalar faizi düşürmeli!

İnşaat patronları konutta yeni kampanyalar için hazırlıklara başladı. Güncel faizlerle satışların zor olacağının altını çizen sektör temsilcileri bankaların faizi düşürmesi gerektiğini ifade ediyor. 

Konutta yeni kampanyanın detayları belli oluyor!

Konutta yeni kampanya başlıyor. Kampanya hakkında bilgi veren KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Böyle kampanyalar genelde 1 ay sürer, talep olursa uzatabiliriz. Diğer detaylar henüz netleşmedi üzerine çalışıyoruz" dedi.

Konutta tarihi kampanyalar ekonomiye canlılık sağladı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı Haziran ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi...

konutta bahar kampanyaları Haberi

konutta bahar kampanyaları

Türk insanının yaşam kalitesinin artmasıyla birlikte gayrimenkul alanındaki tercihleri de değişti. Artık herkes kaliteli, sosyal yaşam alanlarına sahip, depreme karşı dayanıklı nitelikli konutlarda oturmak istiyor. Bu süreçte de markalı konutlara olan talep artıyor. Son 10 yılda İstanbul başta olmak üzere Ankara, Bursa, Konya gibi şehirlerde de markalı konut projeleri hız kazandı. İki seçimin yapıldığı 2015 yılında siyasi ve ekonomik belirsizliklerin etkisiyle projelerini öteleyen markalı üreticiler, belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla yeniden proje yarışına hız verdi. Geçen yıl ötelenen yeni projeler bu yıl birbiri ardına tanıtılmaya başlarken, şu ana kadar lansmana çıkan ve çıkması planlanan 84 yeni konut projesine ulaştık.


İstanbul’un öne çıktığı proje yarışında, Ankara, Bursa ve Konya gibi şehirlerde de proje geliştirildiği görülüyor. Mesa’dan Seha Yapı’ya, Artaş İnşaat’tan Ege Yapı’ya kadar...