16 / 04 / 2024

Konya Meram cami ibadete açıldımı

Konya Meram cami ibadete açıldımı

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı Isa Efendi Mahallesi'nde yeni belediye hizmet binası yanında yapımı tamamlanan cami 12 Haziran'da kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı.

TOKİ Konya Meram projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram'da hayata geçireceği 609 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Konya Meram'a 609 konut!

2023'e kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut üretmeyi planlayan TOKİ, Konya Meram projesi düğmeye bastı.

Konya Meram’daki 198 konuta 3 bin 14 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram Gödene'de hayata geçirdiği 2 projenin kura çekilişi yapıldı.

Konya Meram Gödene 6 Aralık kura sonuçları açıklandı mı?

176 daireden meydana gelen TOKİ Konya Meram Gödene projesinde kura çekilişi bugün yapıldı. Peki Konya Meram Gödene 6 Aralık kura sonuçları açıklandı mı?

Konya Meram Gödene TOKİ 22 konut kura sonucu sorgulama!

TOKİ Konya Meram Gödene'de 22 konut kuralı satış yöntemiyle alıcılarını bekliyor. TOKİ Meram Gödene daire fiyatları 91 bin 281 TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Meram Gödene 2017 kura tarihi!

TOKİ'nin Konya Meram Gödene Mahallesi 804 Konut projesi kapsamında yer alan 176 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Konya Meram Gödene 2017 kura tarihi...

Konya Meram'da 18 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya Meram Belediyesi tarafından Kozağaç Mahallesi ile Yenice Mahallesi'ndeki gayrimenkuller iki ayrı ihale ile satışa sunuyor. İhaleler aynı tarihte gerçekleşecek..

Konya Meram'da yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binaların molozları yeniden kum ve çakıla dönüştürülüyor.

TOKİ Konya Meram Gödene Mahallesi sözleşme dönemi!

TOKİ Konya Meram Gödene yapımı devam eden 804 konut projesinde kalan 604 konutun hak sahipleri ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanacak..

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

TOKİ Konya Meram sözleşme işlemleri bitiyor!

Konya Meram Gödene Mahallesi Emeklilere Özel 198 konut için sözleşme imzalama işlemleri bugün mesai bitiminde sona eriyor..

Konya Meram'da 4 milyon 50 bin liraya satılık arsa!

Konya Meram'da yer alan arsa 4 milyon 50 bin TL bedelle satılıyor. Meram Belediyesi tarafından satışa sunulan arsanın ihalesi 12 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

2017 TOKİ Konya Meram Gödene kura sonucu açıklandı!

TOKİ Konya Meram Gödene kura sonucu açıklandı, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Konya Meram cami ibadete açıldımı Haberi

Konya Meram cami ibadete açıldımı

Yeni belediye hizmet binasının inşa edildiği Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde farklı bir mimari tarzda yapımı tamamlanan camimin Ramazan ayından önce ibadete açıldığını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Kentsel dönüşüm çalışmaları, yeni hizmet binası, sosyal tesis ve diğer hizmetlerle birlikte Meram'ın ana merkezi konumuna gelen bu bölgede halkımızın ibadetlerini nezih bir ortamda yapabilecekleri ve yaklaşık 800 kişi kapasiteli bir camiyi de ilçemize kazandırmış olduk" dedi. 



2011 yılında yapılan ihale ile belediye hizmet binası ve bin 800 kişi kapasiteli cami inşaatının ihale edildiğini hatırlatan Başkan Toru, "Yeni belediye hizmet binamızın yanındaki bu caminin inşaatı tamamlanarak 12 Haziran'da kılınan Cuma namazı ile ibadete açıldı. 



Camimiz, Belediye hizmet binamızın da faaliyete geçmesi ile birlikte vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güven içerisinde ibadet yapmalarmı sağlayacak şekilde...