16 / 04 / 2024

Konya Meram yapımı biten cami

Konya Meram yapımı biten cami

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı Isa Efendi Mahallesi'nde yeni belediye hizmet binası yanında yapımı tamamlanan cami 12 Haziran'da kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı.

Konya Meram'da 8 taksit imkanıyla satılık arsa fırsatı! arsa alacaklara müjde! 

Konya Meram'da yer alan 3 arsa 8 taksit imkanıyla satılıyor. İşte Konya Meram'daki arsaların fiyatları ve satışa ilişkin tüm detaylar...

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Konya'da 198.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi halesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 198.1 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray'da 52.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de 52 milyon 915 bin 400 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 14.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray'da 34.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 34 milyon 892 bin 846 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Meram Belediyesi pandemi döneminde esnaftan kira almadı! 

Pandemi süresi boyunca 15 milyon TL yardım yapan Konya Meram Belediyesi, bu süre zarfında esnaftan kira tahsilatı da yapmadı.

Konya Meram yapımı biten cami Haberi

Konya Meram yapımı biten cami

Yeni belediye hizmet binasının inşa edildiği Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde farklı bir mimari tarzda yapımı tamamlanan camimin Ramazan ayından önce ibadete açıldığını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Kentsel dönüşüm çalışmaları, yeni hizmet binası, sosyal tesis ve diğer hizmetlerle birlikte Meram'ın ana merkezi konumuna gelen bu bölgede halkımızın ibadetlerini nezih bir ortamda yapabilecekleri ve yaklaşık 800 kişi kapasiteli bir camiyi de ilçemize kazandırmış olduk" dedi. 



2011 yılında yapılan ihale ile belediye hizmet binası ve bin 800 kişi kapasiteli cami inşaatının ihale edildiğini hatırlatan Başkan Toru, "Yeni belediye hizmet binamızın yanındaki bu caminin inşaatı tamamlanarak 12 Haziran'da kılınan Cuma namazı ile ibadete açıldı. 



Camimiz, Belediye hizmet binamızın da faaliyete geçmesi ile birlikte vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güven içerisinde ibadet yapmalarmı sağlayacak şekilde...