23 / 04 / 2024

konya milli emlak satılık arsa

konya milli emlak satılık arsa

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Selçuklu İlçesi Kayacık Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılıyor...

5 kentte Milli Emlak`tan satılık son 9 arsa

İzmir, Bolu, Eskişehir, Konya, Gaziantep ve Muğla'da Milli Emlak Müdürlükleri'nin satışa çıkardığı son 9 arsa!

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan iki ilde kiralık araziler! 1.170 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiraya verilecek olan arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan iki ilde 20 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Konya'da yer alan iki arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 4 ilde arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bingöl, Konya, Nevşehir ve Elazığ'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Milli Emlak, 2 ildeki 105 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Konya ve Sivas'taki 105 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak'tan Konya'da yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul!

Akören Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Konya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Konya'da taksitle arazi!

Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 30 bin 352 metrekare alana sahip araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için taksit imkanı sağlanıyor.

Konya'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf 82 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 82 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Konya'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 35 adet arsa ve arazi satılıyor! Milli Emlak'tan taksit fırsatı! 

Konya ili Hüyük Milli Emlak, Konya ili, Hüyük ilçesinde yer alan 35 adet Hazine gayrimenkulünü en çok iki sene taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Konya Hüyük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Konya'da 182 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan büyük Ekim fırsatı! 

Konya Kulu Milli Emlak Şefliği, Konya ili, Kulu ilçesi, Zincirlikuyu Mahallesi'nde yer alan 182 adet Hazine arsası satılıyor. İşte detaylar...

Konya'da 318 adet gayrimenkul 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Hem KDV'den hem de emlak vergisinden muaf!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde yer alan 318 adet Hazine taşınmazını satıyor. Söz konusu satışta en çok 24 ay taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte merak edilenler...

konya milli emlak satılık arsa Haberi

konya milli emlak satılık arsa

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Selçuklu İlçesi Kayacık Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. 6 bin 613 metrekare büyüklüğündeki arsa 5 kat blok mesken sahası, 5 bin 351 metrekare büyüklüğündeki arsa ise 3 kat blok ticaret sahası içinde kalıyor.

Toplam muhammen bedeli 6 milyon 500 bin TL olarak belirlenen arsaların satış ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

1 - Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazların satışı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü ile, hizalarında gösterilen gün ve saatte, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ihale odasında(Toplantı salonu) dosyalarında mevcut şartname gereğince yapılacaktır. (Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü...