28 / 03 / 2024

konya Zermeram ön talep

konya Zermeram ön talep

Seha Yapı Zermeram projesinde ön talep toplanıyor. Zermeram projesi Konya İli Meram İlçesi'nde hayata geçiriliyor. Konya Zermeram projesinin detayları yakında netlik kazanacak.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi!

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler minimum 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Seha Yapı tarafından inşa ediliyor...

Zermeram Konya Projesi'nde Şimdi Al 2019'da öde!

Zermeram Evleri projesi Konya Meram'da hayata geçirildi. Projede ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

Zermeram Konya Evleri satış ofisi!

Konya Meram'da hayata geçirilen Zermeram projesi 1.077 konuttan meydana geliyor. Zermeram Konya Evleri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Zermeram Evleri Konya son fiyatları!

Zermeram Evleri projesi Konya Kozağaç Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Seha Yapı tarafından inşa edilen Konya Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Konya Seha Zermeram satış fiyatları!

800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Konya Zermeram projesi 14 bahçe dubleksi, 9 yalı ve 35 villa dahil toplam 1.077 konuttan meydana geliyor. Konya Seha Zermeram satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

konya Zermeram ön talep Haberi

konya Zermeram ön talep

Seha Yapı Zermeram projesinde ön talep toplanıyor. Zermeram projesi Konya İli Meram İlçesi'nde hayata geçiriliyor. 


Konut, ticaret ve rekreasyonalanlarını kapsayan karma kullanım projesi olan Zerzaram'ın Mimari tasarımları Çamoğlu Mimarlık tarafından üstlenildi. 


Detayların yakın zamanda netleşeceği proje 313 bin metrekare inşaat alanına yükseliyor. 


Projede  spor alanları ,golf sahası, meyve bahçesi,gölge bahçesi, oturma alanları, dinlenme bahçesi gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Konya Zermeram vaziyet planı!






Konya Zermeram satış ofisi;

Telefon: 444 73 44

Web: http://zermeram.com

Öznur...