18 / 04 / 2024

Koordinat Çayyolu bankasız ödeme

Koordinat Çayyolu bankasız ödeme

Konut üreticileri alıcılara en uygun koşulları sunmak için yarışa başladı. Ankara’da “devlet güvencesiyle vadeli ödeme” fırsatı başlatıldı. CEF Danışmanlık’ın Kurucu Ortağı Evren Acar, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sinpaş Koru Aura'da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Koru Aura projesinde bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Koru Aura'da 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek? 

İş arayanları sevindirecek müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel katacak. Peki, Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek?

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Ebruli Kayaşehir'de 60 ay vade 1.20 faiz fırsatıyla!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir projesinde, bankasız, kefilsiz, senetsiz 60 ay 1.20 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Garanti Bankası'ndan resmen son dakika faizsiz kredi müjdesi geldi. Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz...

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası'ndan gençlere sevindirici haber! 31 Temmuz'a kadar vaktiniz var, aman hakkınız yanmasın!

Ziraat Bankası'ndan gençlere sevindirici haber... 31 Temmuz'a kadar vaktiniz var... Aman dikkat, hakkınız yanmasın... İşte ayrıntılar...

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız!

Koordinat Çayyolu bankasız ödeme Haberi

Koordinat Çayyolu bankasız ödeme

Üretimin durmaksızın devam ettiği inşaat sektöründe bir adım öne çıkmak ve satış başarısını artırmak isteyen firmalar, yeni trendlerle müşterilerin karşısına çıkıyor. Alıcılara en uygun koşulları sunmak için farklı ödeme modelleri belirlenirken, Ankara’da büyük bir konut projesi “devlet güvencesiyle vadeli ödeme” fırsatını sunmaya başladı.


Geçen yıla damga vuran konut kampanyalarının ardından çok ciddi satış rakamları elde edilirken, projeler aynı rüzgarı yeni kampanyalarında sürdürmek istiyor.


Başkent Ankara’nın en seçkin yerleşim yerlerinden Ümitköy’de inşa edilen ve 8 ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’ye varan satış rakamlarına ulaşılan Koordinat Çayyolu projesi de yeni kampanyasında konut alıcılarını ‘bankasız’ kampanya ile tanıştırdı.


Projenin Pazarlama ve Satış Danışmanlığını yürüten CEF Danışmanlık’ın Kurucu Ortağı Evren Acar, 20 yıldan bu yana çok sayıda altyapı-üstyapı projesine hayat veren YP İnşaat’ın Emlak...