28 / 03 / 2024

koray kırcal

koray kırcal

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Babalar Günü hediyesi olarak, çocukları ve damadından 6 milyon TL'ye Rolls Royce otomobil hediye aldı...

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Studia34 İç Mimarlık Ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Studia34 İç Mimarlık Ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Koray Hatay tarafından kuruldu.

Theartpen Sanat Teknoloji Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Theartpen Sanat Teknoloji Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Koray Büber tarafından kuruldu.

Koray GYO 2021'de 61 milyon TL hasılat elde etti!

Koray GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren dönemde şirket, 61 milyon 43 bin 46 TL hasılat eld etti. 

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Korkmaz ve Metin Şişmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Koray GYO 2021'de 3.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Koray GYO portföyünde kiralanmış olan gayrimenkullerden, yıllık bazda toplam KDV hariç 3 milyon 503 bin 649,53 TL kira geliri elde edildi. 

Lokal Group Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lokal Group Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koray Balçın ve Ömer Can Aparı ortaklığında kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebine Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin verildi. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Rekabet Kurumu internet sitesinden, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nun 1 Nisan 2021 tarihli Kararı ile izin verildiği öğrenildi.   

koray kırcal Haberi

koray kırcal


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, oğlu Alican ve damadı Koray Kırcal, Babalar Günü hediyesi olarak Rolls Royce otomobil hediye etti.


Ali Ağaoğlu'nun hediyesi Rolls Royce'un fiyatı 6 milyon TL. 6.5 ay önceden Londra'dan sipariş edilen otomobil için Ağaoğlu, "Çocuklarım birleşip bana hayalini kurduğum, bu harika aracı aldılar" dedi.