23 / 04 / 2024

Körfez Belediyesi arsa ihalesi

Körfez Belediyesi arsa ihalesi

Körfez Belediyesi, Atalar Mahallesi'ndeki ticari arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Körfez'de 53.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediyesi, Barbaros Yarımca Mahallesi'ndeki sanayi imarlı arsasını satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta gerçekleşecek...

Körfez Belediyesi'nden 84.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediye Başkanlığı, Barbaros Mahallesi'ndeki motorlu toplu birlik binası nitelikli arsayı 84.5 milyon TL'den satışa çıkardı..

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Körfez Belediyesi'nden arsa fırsatı! Kocaeli'de 2 adet arsa satıyor! 

Körfez Belediye Başkanlığı Kocaeli ili Körfez ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 6 milyon 130 bin 530 TL ve 10 milyon 690 bin 320 TL olarak belirlendi. 

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Kütahya Belediyesi 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! 24 taksit imkanıyla!

Kütahya Belediyesi, 9 arsa ve 1 iş yerini 24 ay taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez Belediyesi arsa ihalesi Haberi

Körfez Belediyesi arsa ihalesi

Körfez Belediye Başkanlığı tarafından Atalar Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyom 300 bin lira olarak belirlenen arsanın satış ihalesi 9 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Körfez Belediye Başkanlığından:

Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar Kapalı Teklif (Arttırma) Usulü ile karşısında belirtilen tarih ve saatte Kocaeli Körfez Belediyesi Hizmet
Binası Encümen Salonunda Encümen ( İhale Komisyonu ) huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 36. Maddesi uyarınca satış ihaleleri yapılacaktır.

GEREKLİ BELGELER
1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için gerekli belgeler

İstekliler, yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç 08.01.2019 Tarih, saat 15:00’a kadar, Körfez Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermek zorundadır. 

İhaleye iştirak edecek taliplilerin geçici teminatlarını en...