24 / 04 / 2024

körfez inşaatları

körfez inşaatları

EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi aranıyor.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

TOKİ Körfez'de 1500 konutun inşaatı için düğmeye bastı!

TOKİ, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 1500 konut inşa etmek için çalışmalara başladı. Kısa süre önce kuruma yer teslimi yapıldı. 

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Körfez GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez GYO 2021 yılı için; mevcut durumda portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş'den alınmasına karar verildi.

Derince-Körfez'de 1300 konut inşa edilecek!

Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Derince-Körfez kentsel dönüşüm alanında 1300 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Gökçeada'da sit alanındaki kaçak inşaatları bakanlık durdurdu!

Gökçeada Belediyesi tarafından arkeolojik sit alanı içinde yapılan kaçak inşaatları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı durdurdu. İnşaatların kaçak yapı muamelesi görmesi ve 3194 sayılı Yasa’nın 32 ve 42. maddelerine göre işlem uygulanması istendi.

Çorum'da tarım arazilerinde yapılan izinsiz inşaatlar yıkılacak! 

Çorum'daki köy içleri ile tarım arazileri üzerinde bulunan izinsiz inşaatlar için yıkım kararı alındı. İl Özel İdaresi yıkımlara ilişkin hukuki süreçlerin devam ettiğini açıkladı..

körfez inşaatları Haberi

körfez inşaatları


Körfez'de şantiyede saha şefliğinde görev alabilecek inşaat mühendisine ihtiyaç var. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok'un sosyal medya üzerinden duyurduğu iş ilanı şu şekilde: "EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi alınacaktır. Müracaat [email protected]" adresine elektronik posta yoluyla yapılabilir.



Kocaeli...