19 / 04 / 2024

körfez kapalı pazar yeri

körfez kapalı pazar yeri

Körfez Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Yeniyalı Kapalı Pazar Alanı Yapım İşinin ihalesi yapıldı. Muhammen bedeli 5.205.325,92 lira olan ihaleye 12 firma katıldı.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

3. havalimanı Körfez pazarını etkilemeye başladı!

İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, İstanbul 3. havalimanının daha şimdiden Körfez pazarını etkileyemeye başladığını açıkladı.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ziyaretine odaklandı!

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç Körfez ülkesine ziyaretine odaklandı. Pazar günü başlayacak, dört günlük ziyarette Erdoğan’a çok sayıda işadamı da eşlik edecek.

Hereke kapalı pazar projesinin inşaatı başladı!

Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke’de yapılması planlanan kapalı pazar projesi için inşaat çalışmaları başladı.

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

körfez kapalı pazar yeri Haberi

körfez kapalı pazar yeri


Körfez Belediyesinde yapılan ihaleye Destek Hizmetleri Müdürü Selahattin Sönmez komisyon başkanlığı yaptı. İhaleye TNA inşaat, Ekşioğlu Kardeşler İnşaat, Kırıcılar İnşaat, HEM Grup Mühendislik, Özdere – Hereke Yapı İnşaat, Çağdaş İnşaat, Tabanlı İnşaat, Yılka İnşaat, İz-Taş İnşaat, Akasya İnşaat ve Yıldızlı Mühendislik isimli firmaların katıldığını, açıklayan Sönmez, ihale komisyonunun, firmaların belgelerini inceledikten sonra, ihale sonuçlarını açıklayacağını kaydetti. Yeniyalı, Yavuz Sultan Selim ve Esentepe mahallelerinin kesiştiği, Ağadere’nin hemen yanına yapılacak olan kapalı pazarın 2014 yılının ortalarında bitirilmesinin planlandığını söyleyen Körfez Belediyesi İnşaat Mühendisi Mehmet Fahri Altunakar “ 8.000 m2, 1600 m2 açık, 9600 m2 toplam alana sahip olacak kapalı pazar çelik konstrüksiyondan iki katlı olarak inşa edilecek.” şeklinde açıklama yaptı.


ÜÇ SEMT PAZARI MODERN KAPALI PAZARA TAŞINACAK


Hedeflerinin ilçede kurulan tüm semt pazarlarını...