25 / 04 / 2024

Körfez kent yenileme

Körfez kent yenileme

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

İzmir'deki 9 dernekten Körfez Geçiş Projesi'ne destek!

İzmir'de faaliyet gösteren 9 dernek, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Başkanı adaylığı döneminde kent için açıkladığı 35 projeden biri olan "İzmir Körfez Geçiş Projesi"ne destek verdi.

BBK, Türk şirketlerini Körfez ve Hindistan’a götürecek!

Türkiye’de temsilcilik açan Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türk şirketlerinin Körfez ve Hindistan’da iş yapmalarına aracılık yapacak. BBK Türkiye Genel Müdürü Bilgün Gürkan, altyapı, enerji, konut, yol ve yenileme projelerinde fırsatlar olduğunu söyledi

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

Körfez'de üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez genelinde yol yapım, sokak ve kaldırım yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Hasan Topal, Körfez Geçiş Projesi'ni değerlendirdi!

İzmir Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, İzmir'in kıyı ve kent tasarımlarını değerlendirerek kentin gündemindeki Körfez geçişi ve diğer plan tartışmalarını değerlendirdi.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Körfez kent yenileme Haberi

Körfez kent yenileme

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Ekipler önceki gün İlimtepe Yolu’ndaydı, bozuk yerler onarıldı.Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kışın bitmesi ile birlikte bozulan yollarda bakım çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Ekipler önceki gün İlimtepe Yolu’ndaydı. Ağır tonajlı araçlar ve yoğun geçen kış koşulları sonrasında hasar gören yerler, ekipler tarafından onarıldı ve trafiğe açıldı.


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yolu tamamen trafiğe kapatmamak adına dönüşümlü olarak gerçekleştirilen asfaltlama çalışması, gün boyunca devam etti. Vatandaşlar, gece saatlerine kadar çalışan ekiplere teşekkür etti. Ayrıca ekipler Naip Köyü’nde mezarlığa giden yolda da parke çalışmasını tamamladı.


Söz...