29 / 03 / 2024

körfez şantiye

körfez şantiye

EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi aranıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta bitecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.Işık, yılbaşında köprü üzerinden şantiye araçlarının geçmeye başlayacağını vurguladı.

Uğur Dumankaya: Al Mazaya ortaklığı Körfez'deki satışlarımızı arttırır!

Projelerinin değeri 5 milyar doları bulan Arap devi Al Mazaya Holding ile stratejik bir ortaklığa imza atan Uğur Dumankaya, "Bu ortaklık Körfez'deki satışlarımızı artıracak" dedi

Uğur Dumankaya: Al Mazaya ortaklığı Körfez'deki satışlarımızı artıracak!

Projelerinin değeri 5 milyar doları bulan Arap devi Al Mazaya Holding ile stratejik bir ortaklığa imza atan Uğur Dumankaya, "Bu ortaklık Körfez'deki satışlarımızı artıracak" dedi...

CNR Emlak Fuarı'nda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 35 bin yatırımcı ziyaret edecek. Fuar 11-114 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak. Fuar'da 200'ün üzerinde proje tanıtılacak.

Körfez Kent 2'nci etaptaki 10 katlı binanın çatısında yangın çıktı!

Körfez Kent 2!nci etaptaki 10 katlı binanın çatısında çıkan yangın, zarara yol açtı.(Faruk Kıyak) Yangına müdahale için İzmit'ten gelen yüksek merdivenli itfaiye aracı, kavşakta çamura saplandı.

Körfez Gayrimenkul sermayesini 66 milyon liraya arttırdı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesini 66 milyon liraya arttırdı.

Körfez Geçiş Köprüsü en büyük orta açıklıklı köprüler arasında 4. sırada!

Körfez Geçişi Köprüsü 1.550 metre orta açıklığı ve toplam 2.682 metre uzunluğu ile dünyanın en büyük orta açıklıklı köprüleri arasında 4. sırada yer alacak.

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri, Türkiye'nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan İstanbul-Gebze-Orhangazi İzmir otoyol projesinin Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatına teknik gezi düzenledi.

Ahmet Boztaş: Alanya'ya Körfez ülkelerinden turist gelecek!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada 29 Temmuzda Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, bölgedeki birçok ülkeden ilçeye turist geleceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılına kadar tamamlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprünün 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak...

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

körfez şantiye Haberi

körfez şantiye


Körfez'de şantiyede saha şefliğinde görev alabilecek inşaat mühendisine ihtiyaç var. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok'un sosyal medya üzerinden duyurduğu iş ilanı şu şekilde: "EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi alınacaktır. Müracaat [email protected]" adresine elektronik posta yoluyla yapılabilir.



Kocaeli...