19 / 04 / 2024

Körfez sermayesi Türkiye yatırımları

Körfez sermayesi Türkiye yatırımları

Türkiye'de özellikle gayrimenkul konusunda yatırım yapmak isteyen Körfez sermayesi istikrar bekliyor. LMG Global DWC'nin CEO'su Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi.

Körfez sermayesi Türkiye yatırımlarında seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Türkiye'de en yüksek kazanç getiren sektör ve meslekler belli oldu: Gayrimenkul ve inşaat ne kadar kazandırıyor?

TÜİK tarafından, Türkiye'de cinsiyet, meslek ve eğitim durumu bakımından en çok ve en az kazanan sektörler açıklandı. 2022 yılında aylık ortalama kişi başı kazanç 12 bin 450 Türk Lirası şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar...

SWM aralıkta Türkiye'de görücüye çıkacak...

Çinli otomobil devinin İtalya'daki markası SWM aralık ayında Türkiye'de satışa çıkarılacak. otomotiv üreticisi hakkında merak edilen ve markanın pazara sunulması ile ilgili detaylar. İşte haberin ayrıntıları...

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Yabancılara konut satışı seçim sonrasında hareketlendi: 1.5 milyar dolarlık bekleyen talep Türkiye'ye gelecek! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, seçimin ardından yabancıya konut satışındaki son durumu değerlendirdi. Akbal, birkaç hafta için 1.5 milyar dolarlık bekleyen talebin Türkiye'ye geleceğini dile getirdi. 

İphone almak artık sadece hayal! Türkiye fiyatları o kadar uçtu ki artık satılmayacak!

Türkiye'de yakın zamanda uygulanan zamlar ve vergi oranlarındaki artış, hizmetler ve ürünlerin durumunu köklü bir şekilde değiştirdi. Bu durum, piyasa dinamiklerini tamamen yeniden şekillendirdi. İphone modellerinin fiyatlarının Türkiye’de neden bu kadar pahalı olduğu dikkat çekiyor.

380 bin TL'lik yeni Renault Clio Türkiye'de; Sıfır km'de ucuz otomobil almak isteyenler acele etsin

Hem fiyat hem de yakıt tüketimi bakımından öne çık Renault Clio Türkiye'de oldukça ilgi gören modellerin başında geliyor. Renault Clio yeni versiyonuyla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte sadece 380 bin TL’ye satılacak olan Renault Clio modelinin ayrıntıları...

Yenilikçi tasarımıyla Huawei Mate X3 Türkiye'de satışta:  Katlanabilir telefon dünyasına yeni bir soluk!

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X3, Türkiye'de sonunda satışa sunuldu. Uzun süredir merakla beklenen bu telefonun özellikleri ve fiyatı da artık belli oldu. Türkiye'de Huawei Mate X3'ü satın almak isteyenler için seçenekler mevcut.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye'deki konutlara akın ettiler! 

Türkiye'de 2022'de yabancılara yapılan konut satışı önceki seneye göre yüzde 15,2 artarak rekora ulaştı. 2022 yılında Ruslar Türkiye'de konuta akın ederken, Antalya'da satılan her üç konuttan biri yabancılar tarafından alındı. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye'den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

Son zamanlarda Çin ve Hindistan gibi altın ithalatını sürdüren Türkiye yeni dünya düzeninde güçlü adımlarını devam ettiriyor. Türkiye, adeta çılgınlar gibi altın topluyor. İşte ayrıntılar...

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

Körfez sermayesi Türkiye yatırımları Haberi

Körfez sermayesi Türkiye yatırımları

Türkiye'de özellikle gayrimenkul konusunda yatırım yapmak isteyen Körfez sermayesi istikrar bekliyor. Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'un himayesinde düzenlenen yatırım kongresinin Türkiye'deki tek yetkili firması LMG Global DWC'nin CEO'su Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi. İlgar, "Seçim sonrası aynı zamanda yaz ve Ramazan'a denk geldiğinden, oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi diyebiliriz" ifadelerini kullandı. 


1 KASIM ÖNEMLİ 

Gayrimenkulün Türkiye'nin lokomotif sektörü olmayı sürdürebilmesi için 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğuna dikkati çeken İlgar, şöyle konuştu: "Birçok firma bu süreçte piyasada zor günler yaşayabilir. 1 Kasım'da istikrar devam ederse yabancı da gelmeye devam...