19 / 04 / 2024

Körfez sermayesi türkiyede nerelere yatırım yapacak

Körfez sermayesi türkiyede nerelere yatırım yapacak

Körfez sermayesi Türkiye'de yatırım için 1 Kasım'daki seçim sonuçlarını bekliyor. KLMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar "Türk gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez'deki sermayeyi Türkiye'ye çekmeliyiz." dedi.

Türkiye'den Körfez ülkelerine Mayıs ayında 1,6 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye'nin Körfez ülkelerine ihracatı, Mayıs ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 29 arttı ve 1 milyar 691 milyon dolar şeklinde oldu.

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Türk müteahhitler Körfez'de 51.3 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk müteahhitler 2002’den bu yana Körfez’de milyarlarca liralık projeler hayata geçirdiller. Büyük altyapı işleri ve dev inşaatların yer aldığı projelerin toplam değeri 51.3 milyar dolar olarak kaydedildi. 

Körfez yatırımcıları Türkiye'den 1,5 milyar dolarlık gayrimenkul aldı!

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, bu yılın ocak-mayıs döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 397 artışla 111 milyon dolardan 552 milyon dolara yükseldi.

Körfez'de Türk inşaat yatırımları azalacak mı?

Katar krizi Türkiye’deki yatırımcıları endişelendiriyor. Türkiye’de hız kazanan müteahhitlik sektörünün Körfez'de inşaat projelerinin askıya alınmasıyla yavaşlaması bekleniyor.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Türkiye'ye Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay!

QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Al Meer, "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor" dedi.

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Körfez yatırımcısı teşviklerle Türkiye'ye çekilecek!

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Katar Fuarı’na katılan Türk işadamları cazip teşvikleri anlatıp, Körfez yatırımcısını Türkiye’ye çekmeye çalışıyor.

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Körfez sermayesi türkiyede nerelere yatırım yapacak Haberi

Körfez sermayesi türkiyede nerelere yatırım yapacak

Körfez sermayesi Türkiye'de yatırım için 1 Kasım'da yapılacak seçim sonuçlarını bekliyor. Körfez sermayesinin 1 Kasım'a kilitlendiğini belirten LMG Global DWC Üst Yöneticisi İlgar, "Türk gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez'deki sermayeyi Türkiye'ye çekmeliyiz. Bunu profesyonel iş esaslarına uygun çalışırsak başarabiliriz" dedi.


Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'un himayesinde düzenlenen Yatırım Kongresinin Türkiye'deki tek yetkili firması LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.


İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi. İlgar, "Seçim sonrası aynı zamanda yaz ve ramazana denk geldiğinden oldukça durağan bir döneme girildi. Akabinde yeni seçim...