18 / 04 / 2024

Körfez yenileme projeleri

Körfez yenileme projeleri

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

BBK, Türk şirketlerini Körfez ve Hindistan’a götürecek!

Türkiye’de temsilcilik açan Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türk şirketlerinin Körfez ve Hindistan’da iş yapmalarına aracılık yapacak. BBK Türkiye Genel Müdürü Bilgün Gürkan, altyapı, enerji, konut, yol ve yenileme projelerinde fırsatlar olduğunu söyledi

Körfez yatırımcıları Türkiye'deki mega projeleri değerlendirmeli!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından Bahreyn'in başkenti Manama'da "TOBB-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu" düzenlendi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde son durum!

İzmir'e kazandırılan eserlerin yenilerinin yolda olduğunun müjdesini de veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, " İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde 2. aşama kesin projeleri onaylandı, 2017 yılının başında projelendirme ve ÇED süreci tamamlanmış olacak." dedi

İzmir Körfez Geçişi'nde 2. aşama projeleri onaylandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Körfez Geçişi’nin ikinci aşama projelerinin onaylandığını belirterek, ÇED sürecinin 2017 başında tamamlanacağını söyledi.

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

Körfez yenileme projeleri Haberi

Körfez yenileme projeleri

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Ekipler önceki gün İlimtepe Yolu’ndaydı, bozuk yerler onarıldı.Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kışın bitmesi ile birlikte bozulan yollarda bakım çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Ekipler önceki gün İlimtepe Yolu’ndaydı. Ağır tonajlı araçlar ve yoğun geçen kış koşulları sonrasında hasar gören yerler, ekipler tarafından onarıldı ve trafiğe açıldı.


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yolu tamamen trafiğe kapatmamak adına dönüşümlü olarak gerçekleştirilen asfaltlama çalışması, gün boyunca devam etti. Vatandaşlar, gece saatlerine kadar çalışan ekiplere teşekkür etti. Ayrıca ekipler Naip Köyü’nde mezarlığa giden yolda da parke çalışmasını tamamladı.


Söz...