19 / 04 / 2024

Koza Holding otel satışı

Koza Holding otel satışı

FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle el konulan ve TMSF'ye devredilen Koza - İpek Grubuna ait Otel Angel’s Marmaris'in 230 milyon Euro'ya satışa çıktığı iddia edilmişti. Koza Holding'ten yapılan açıklamaya göre otel satılmayacak.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Mahall Bomonti İzmir'in otelini Marriott işletecek!

Mahall Bomonti İzmir'in içinde yer alan otel ile ilgili işletmeci arayışı geçtiğimiz haftalar içinde tamamlandı. Türkerler Holding, otel için Marriott Grubu ile anlaşma sağladı.

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Nihat Özdemir: Tarsus'ta 2 yeni otel inşa ediyoruz!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, "Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor" dedi. İşte Capital'de yer alan haberin detayları...

Kayı İnşaat Cezayir'deki Constantine Otel'i tamamladı!

Faaliyet gösterdiği birçok sektördeki yatırımlarıyla uluslararası pazarlarda büyümesini sürdüren Kayı Holding, Cezayir'de hayata geçirdiği Constantine Otel'i tamamladı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Koza Holding otel satışı Haberi

Koza Holding otel satışı

Marmaris’teki, FETÖ/PDY’nin kasası olduğu iddia edilen Koza – İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ‘Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.


Keyland Turizm Seyahat A.Ş., 1991 yılında, Marmaris’e 35 kilometre mesafedeki kırsal Turgut Mahallesi, Çatal Burun Mevkiindeki arazide otel inşaatına başladı. Toplamda 190 oda ve 400 yataktan oluşan tesislere 20 villa, 700 kişilik restoran, 500 kişilik kafeterya, lobi bar, havuz bar, sağlık kulübü, Türk hamamı ve yüzme havuzu barındıran otelin kaba inşaatı hızlı başladı fakat daha sonra otelin yapımı durdu. Rus milyarder işadamı Roman Abramoviç 2004 yılı başında bölgeyi gezerken oteli görerek satın almak istedi ama satış gerçekleşmedi.