19 / 04 / 2024

Koza Holding otelleri

Koza Holding otelleri

FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle el konulan ve TMSF'ye devredilen Koza - İpek Grubuna ait Otel Angel’s Marmaris'in 230 milyon Euro'ya satışa çıktığı iddia edilmişti. Koza Holding'ten yapılan açıklamaya göre otel satılmayacak.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Koza Holding: Otel Angel’s Marmaris satılmayacak!

FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle el konulan ve TMSF'ye devredilen Koza - İpek Grubuna ait Otel Angel’s Marmaris'in 230 milyon Euro'ya satışa çıktığı iddia edilmişti. Koza Holding'ten yapılan açıklamaya göre otel satılmayacak.

Metro Holding, Koza İpek'e talip olacak!

Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.

Koza İpek Holding hisseleri uçuşa geçti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildikten sonra güçlü alımların görüldüğü Koza-İpek hisselerinde yükseliş sürerken, hisselerin ay başından beri kaydettiği prim yüzde 50'yi buldu

Koza Holding'e ait olan malikane yıkılıyor mu?

Firari işadamı Akın İpek'in annesi Melek İpek'e ait olan malikane duvarlarının yıkıldığı iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı.

İttifak Holding Kozağaç'ta yeni projeye başlıyor!

İttifak Holding Başkan Vekili ve icra Kurulu Başkanı Tahir Atila, "Dev yatırımları hayata geçiriyoruz. Kozağaç mevkinde, Antalya yolu üzerinde bin 100 konutluk bir konut projesine başlıyoruz" dedi..

Mesa Koza 66'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü firmalarından MESA'nın, Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği yeni projesi MESA KOZA 66'nın temel atma töreni yapıldı. Proje, Mesa Holding imzasıyla yaşama geçiriliyor...

Kervansaray Yatırım'dan Lara ve Kundu otelleri için açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım'dan Lara ve de Kundu otelleri için bir açıklama yaptı...

Antalya Dedeman Oteli'ni Barut Otelleri 80 milyon dolara satın aldı!

Turizm sektöründe 42 yıldır faaliyette olan Barut Otelleri, büyüme planları çerçevesinde, Antalya Dedeman Oteli'ni Dedeman Holding'ten yaklaşık 80 milyon dolara satın aldı. Nisan ayında hizmete açılacak

Özaltın Holding New York'ta kuracağı otel için arazi arayışında!

Dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Gloria'nın sahibi Özaltın Holding, İstanbul ve ABD New York'ta otel için yer arıyor. Holding, Antalya'da Gloria Olympic Arena'nın inşasına da devam ediyor..

Akiş GYO, Garanti Koza Akiş Adi Ortaklığındaki hissesini sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Garanti Koza Akiş Adi Ortaklığındaki yüzde 25'lik hissesini Akfil Holding A.Ş'ye sattı...

Akiş GYO, Akfil Holding hissesini Garanti Koza İnşaat'a sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Garanti Koza Akiş Adi Ortaklığındaki payımızın tamamının Akfil Holding A.Ş'ye , Akfil Holding A.Ş.'deki yüzde 45 oranındaki hissesini Garanti Koza İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'e sattı...

Koza Holding otelleri Haberi

Koza Holding otelleri

Marmaris’teki, FETÖ/PDY’nin kasası olduğu iddia edilen Koza – İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ‘Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.


Keyland Turizm Seyahat A.Ş., 1991 yılında, Marmaris’e 35 kilometre mesafedeki kırsal Turgut Mahallesi, Çatal Burun Mevkiindeki arazide otel inşaatına başladı. Toplamda 190 oda ve 400 yataktan oluşan tesislere 20 villa, 700 kişilik restoran, 500 kişilik kafeterya, lobi bar, havuz bar, sağlık kulübü, Türk hamamı ve yüzme havuzu barındıran otelin kaba inşaatı hızlı başladı fakat daha sonra otelin yapımı durdu. Rus milyarder işadamı Roman Abramoviç 2004 yılı başında bölgeyi gezerken oteli görerek satın almak istedi ama satış gerçekleşmedi.