20 / 04 / 2024

kozmetik

kozmetik

Alman kişisel bakım marketi Rossmann ‘Kırmızı Günler’ kampanyasıyla pek çok kategoride yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Peki ‘Kırmızı Günler’de hangi ürünler indirimde? İşte Rossmann 20 Ekim 2022 fiyat listesi..

Barem Ambalaj'dan yatırım hamlesi, kendi hammaddesini ve enerjisini üretecek

İzmir'de 1999 yılında küçük bir atölyede üretime başlayan Barem Ambalaj, 3 fabrikada 800 kişiyle yaptığı üretimi stratejik bir yatırım hamlesiyle büyütmeyi hedefliyor.

Rossmann’dan 12. yıla özel indirimli ürünler! Rossmann 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi olan Rossmann 12. Yılını özel indirimlerle kutluyor. İşte o ürünler..,

Watsons markalı ürünlerde net yüzde 50 indirim! Watsons 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi Watsons kendi markasına ait olan ürünlerde net yüzde 50 indirim yapıyor. İşte indirimli ürünler..

English Home kozmetik ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek kozmetik grubunda sepette yüzde 50 artı 20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte o ürünler..

Watsons tüm ürünlerde fiyatı indirdi: %50 indirim! Watsons 19 Eylül fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi Watsons, Eylül ayını yepyeni kampanyalarla kapatıyor. Sık sık yaptığı indirimlerle tüketiciyi uygun fiyatlarla buluşturan Watsons kişisel bakım ve kozmetik marketi %50 indirim fırsatıyla karşımızda.

BİM’de kozmetik rüzgârı! BİM 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketler her hafta olduğu gibi bu hafta da yepyeni ürünlerin yer aldığı kataloğunu yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda çeşit çeşit kozmetik ve kişisel bakım ürünleri yer alıyor.

Chakra’dan 1 alana 1 hediye ve yüzde 40 indirim! İşte Chakra’nın 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Banyo ve yatak odası gibi özel yaşam alanlarınızın havasını değiştirmenize yardımcı olan Chakra’da seçili ürünlerde 1 alana 1 hediye kampanyası başladı. İşte kampanyalı fiyatlar

KİKO'da kişisel bakımına özen gösteren kadınlar için indirim günleri! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

İtalyan kozmetik markası KİKO online satışta seçili ürünlerde yüzde 30’a varan indirim kampanyası başlattı. İşte indirimli ürünlerin 9 Eylül 2022 fiyat listesi.

Rossmann’da büyük fırsat günleri başladı! Tüm kategorilerde %50 indirim… Rossmann 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ünlü kozmetik ve kişisel bakım marketi Rossmann’da ‘Büyük Fırsat Günleri’ başladı. Pek çok üründe %50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Gratis’te %70’e varan indirim fırsatı! Gratis 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gratis kart ile yapacağınız online alışverişlerde Gratis markası tüm ürünlerde %70’e varan indirim fırsatı sunuyor.

Her şeyde %50 indirim fırsatı! Watsons Ağustos ayı fiyat listesi..

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin satışını yapan Watsons mağazaları Ağustos ayına yepyeni kampanyalarla merhaba diyor. Sürekli yaptığı indirimlerle tüketiciyi hesaplı ürünlerle buluşturan Watsons mağazaları hali hazırda olan indirimlerine ek %50 indirim fırsatıyla karşımızda.

BİM market 9 Ağustos fiyat listesi…

BİM marketler 9 Ağustos Salı günü için içinde yepyeni ürünlerin yer aldığı bir katalog yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda kişisel bakım ve kozmetik ürünleri dikkat çekiyor. Yüz bakım maskelerinden parfüme, allıktan ruja kadar pek çok kişisel bakım ürünü 9 Ağustostan itibaren BİM'de.

Kozmetikten kişisel bakıma aradığın ne varsa BİM’de! BİM 9 Ağustos fiyat listesi…

BİM marketler 9 Ağustos Salı günü için yeni bir katalog yayınladı. Yeni katalogda yayınlanan ürünler kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini kapsıyor. Parfümden deodoranta yüz bakım maskesinden duj jeline, far paletinden ojeye kadar pek çok ürün çeşitleriyle BİM marketlerde.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Nur Yezer ve Reyyan Akdağ ortaklığında kuruldu.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Önder tarafından kuruldu.

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Poyraz tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Livaoğlu tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

kozmetik Haberi

kozmetik

Rossmann mağazalarında indirim rüzgârları hız kesmeden devam ediyor. Ev, yaşam ve kişisel bakım alanlarında ürünler satan Rossmannda binlerce üründe indirim kampanyası ‘Kırmızı Günler’ geri döndü. sizleri bekliyor.

Rossmann’ın ‘Kırmızı Günler’ kampanyası 20 Ekim 2022 tarihi itibariyle başlamış olup, kampanyanın son günü 30 Ekim 2022. Peki başka hangi ürünlerde indirim var? Rossmann 20 Ekim 2022 fiyat listesi..

ROSSMANN ‘KIRMIZI GÜNLER’ EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Palmolive Duş Jeli: 51.00 Türk Lirası

Duru Duş Jeli: 22.50 Türk Lirası

Rocs 6-12 Yaş Çocuklar İçin Diş Macunu: 63.75 Türk Lirası

Calvin Klein IN2U parfüm: 499.00 Türk Lirası

Kotex Natural Hijyenik Ped: 21.75 Türk Lirası

Signal Diş Macunu: 48.75 Türk Lirası

Isana Kremli Sabun: 10.75 Türk Lirası

Colgate Diş Fırçası: 19.75 Türk Lirası

Dove Sıvı Sabun 500 ml: 41.50 Türk...