19 / 04 / 2024

Kris Jenner evi satılık

Kris Jenner evi satılık

Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satılıyor. Aslında Kris Jenner'a ait olan ev 9 milyon dolara satışa çıkarıldı. Emlakçılar, ve değerinin üstünde teklifler geldiğini söyledi.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Kylie Jenner'ın 6 milyon dolarlık evi şoke etti!

Keeping Up with the Kardashians adlı bir reality show programı sunan Kozmetik markası sahibi 22 yaşındaki Kylie Jenner'ın California'daki Hidden Hills bölgesinde yer alan 6 milyon dolarlık evi şoke etti...

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Kendall Jenner'ın Batı Hollywood'daki 8,5 milyon dolarlık evi!

Dünyanın en çok kazanan modeller arasında bulunan Kendall Jenner da birçok hayranı tarafından çok merak edilen evinin kapılarını açtı.

Kylie Jenner'ın 50 milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olan Kylie Jenner henüz 21 yaşında ama serveti dudak uçuklatıyor. Kylie Jenner'ın servetinin 1 milyar dolara ulaştığını söyleniyor. 

Kylie Jenner'in 50 milyon dolarlık evi görenleri büyülüyor!

Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olan Kylie Jenner henüz 21 yaşında ama serveti dudak uçuklatıyor. Keeping Up with the Kardashians aile reality şovlarında rol alan ünlü yıldız güzelliğinin yanı sıra yaşantısıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bir ev aldı!

30 yaşın altında en zengin üyesi olan Kylie Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane aldı. Jenner, yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi!

ABD'li manken Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde  Hollywood'daki lüks evini 6.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı. İşte, İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi...

Kendall Jenner Hollywood'daki lüks evini satışa çıkardı!

ABD'li manken Kendall Jenner, Hollywood'daki lüks evini satıyor. 21 yaşındaki manken evi için 6.5 milyon dolar (22 milyon TL) istiyor.

Kris Jenner'ın Los Angeles'taki evi satılıyor!

Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satılıyor. Aslında Kris Jenner'a ait olan ev 9 milyon dolara satışa çıkarıldı. Emlakçılar, ve değerinin üstünde teklifler geldiğini söyledi.

Begüm-Adnan Şen çifti Beverly Hills’ten ev aldı!

Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in evlerinin bulunduğu Beverly Hills’ten ev aldı. Mart ayında taşınmayı planlayan çift Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı almıştı.

Kendall Jenner'ın Los Angeles'taki evi yeniden dekore ediliyor!

TV yıldızı ABD’li Kim Kardashian’ın manken kardeşi Kendall Jenner, Los Angeles'ta satın aldığı yeni malikanesini yeniden dekore ettiriyor. Manken Jenner, çalışmaları yerinde inceledi.

Kris Jenner evi satılık Haberi

Kris Jenner evi satılık

Türkiye'de yayınlanan bir reality şovda hayatlarını paylaşan Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satışa çıkarıldı. Yapımcıların, sanki 'Kardashianların eviymiş gibi' dış cephesini gösterdiği ev, 9 milyon dolara (32.8 milyon TL) emlak piyasasına sunuldu. Kris Jenner'ın sade görünümlü asıl evinin aksine gösterişli bir dekorasyona sahip olan 8 yatak odalı malikane, büyük ilgi gördü. Emlakçılar, sırf Kardashianların TV şovunda göründüğü için eve değerinin üstünde teklifler geldiğini...