19 / 04 / 2024

Küçükçekmece Çatalca Metro Hattı

Küçükçekmece Çatalca Metro Hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasındaki 30 kilometrelik raylı sistem hattını bugün ihaleye çıkarıyor. Metro hattı Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Küçükçekmece'ye 2 yeni metro hattı gelecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya, Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün" dedi...

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Konut fiyatları Küçükçekmece'de yükselişe geçti!

İstanbul'da son zamanlarda yaşanan konut fiyat artışına bakıldığında en fazla değer artışının Çatalca, Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece ve Küçükçekmece ilçelerinde olduğu görülüyor.

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasındaki 30 kilometrelik raylı sistem hattını bugün ihaleye çıkarıyor. Metro hattı Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi 10 Ocak'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasında 30 kilometrelik raylı sistem hattını 10 Ocak'ta ihaleye çıkarıyor. Küçükçekmece Çatalca metrosu Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Milli Emlak Müdürlüğü Çatalca ve Büyükçekmece'de gayrimenkul satıyor!

Milli Emlak Müdürlüğü, Çatalca ve Büyükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 3 adet taşınmazı toplam 24 milyon 484 bin TL bedelle satışa çıkarıyor.

Küçükçekmece'nin otopark sorunu çözülecek mi?

"Ulaşım üssü” sloganıyla yola çıkılan Küçükçekmece ilçesi trafik konusunda sınıfta kalacağa benziyor. Bölgeden geçmesi planlanan havaray ve metro istasyonlarının trafiği rahatlatıcı etkisi konusunda vatandaşlar düşünceli.

Küçükçekmece ulaşım projeleriyle değerleniyor!

Küçükçekmece ilçesi İstanbul’un yeni ulaşım üssü oluyor. Kısa sürede hayata geçmesi beklenen Marmaray, Havaray, üç ayrı metro hattı ve hızlı tren hatları bölgenin değerine değer katacak.

Küçükçekmece Çatalca Metro Hattı Haberi

Küçükçekmece Çatalca Metro Hattı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasındaki 30 kilometrelik raylı sistem hattını bugün ihaleye çıkarıyor.İstanbul'un yeni metro hattı ile 7 ilçe birbirine bağlanacak. Küçükçekmece Çatalca metrosu Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek. 



İhale Konusu: Küçükçekmece-Çatalca Arası Raylı Sistem Hattı Projesi hizmet alımı

İhale Kayıt No: 2016/492506

İhale Tarih ve Saati: 10/01/2017 11:30

İlgili Müdürlük/Birim Ulaşım Planlama Müdürlüğü

İlgili Adres: M.NEZİHİ ÖZMEN MAH. KASIM SOK. 62 34010 MERTER GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494080

İlgili Faks: 2124494083

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu, M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi, Kasım Sk. No:62 Merter/Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: HİZMET ALIMI

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: 30 Km Raylı Sistem Hattı Projesi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan...