19 / 04 / 2024

Kule 246 yeni projesi

Kule 246 yeni projesi

Yalçın Baysan Group, Isparta'da yeni konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kule 246 projesinin 24 ayda teslim edilmesi hedefleniyor.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Merkez projesi kapsamında 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e 246 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Nilüfer projesi için düğmeye bastı.

Eliz Kule'de 945 bin TL'ye! Yeni proje!

Eliz Kule Ankara Ovacık'ta Yozgat Bulvarında hayata geçiriliyor. Forum Ankara'ya 1 dakika uzaklıkta bulunan projede fiyatlar 945 bin TL'den başlıyor.

Halkalı-Kapıkule arasına yeni demiryolu hattı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Halkalı-Kapıkule arasına yeni bir demiryolu hattı inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Turhan, yeni projenin ihale aşamasında olduğunu Eylül'de tekliflerin toplanacağını söyledi.

Çankaya Sisa Kule'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Sisa Kule projesi 270 adet home office 30 adet ticari alandan meydana geliyor. Sisa Grup imzasını taşıyan proje Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. 

Bellis Kule'de 60 ay 0 faiz 0 peşinat! Yeni proje!

Bellis Kule, ABM Group tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçiriliyor. 111 ofisten meydana gelen projede inşaatın henüz yüzde 10-20'lik kısmı tamamlandı. 

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşa edilen Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak şekilde tasarlandı. 

Kule 246 yeni projesi Haberi

Kule 246 yeni projesi

Isparta'da yen bir konut projesi yapılıyor. 7 yıldır emek verilen proje oldukça farklı bir konsept içeriyor. Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, KULE 246'yı anlattı. Isparta'nın yeni cazibe merkezi KULE 246 yükselmeye başlıyor. 


SADECE YENİ YAPILAR DEĞİL, YENİ HAYATLAR İNŞA EDİYORUZ. 

İsparta, konut sektöründe çığır açacak bir projeye ev sahipliği yapacak. KULE 246 Konutları, 23 dönüm arazi üzerine 7 ayrı blok ile merhaba demeye hazırlanıyor. Çevre Yolu Migros Kavşağı'nda Nisan ayından itibaren konutlar yükselmeye başlayacak. Konutlar sosyal donatı alanları ile aile bireylerinin tamamına hizmet verecek şekilde tasarlandı. 


İŞTE KULE 246'NIN ÖZELLİKLERİ 

Kule 246'nın sizlere sunduğu güzelliklerden bir tanesi boş zamanların yerini eğlenceli anların alacak olması. Doğanın, huzurun ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarın diye Kule 246'nın yüzde 60'ı yeşil alan ve sosyal...