25 / 04 / 2024

kule evo ofisleri

kule evo ofisleri

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Şeker GYO, Şeker Kule'deki ofisleri konuta dönüştürecek!

Şeker GYO tarafından, şirket aktifinde bulunan Şeker Kule'deki ofislerin konuta dönüştürülmesine karar verildi. İşte ayrıntılar...

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Arp Kule Ankara Ofisleri 1 milyon 250 TL'den satışta!

Gözüm İnşaat tarafından inşa edilen Arp Kule Ankara projesi 45 ofisten meydana geliyor. Arp Kule Ankara ofis fiyatları 1 milyon 250 TL'den başlıyor.

Ankara Kule Evo'da yaşam başladı!

Günden güne artan hareketiyle Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden Eskişehir Yolu’nun ilk home-ofis projesi Kule Evo kapılarını açtı.

Kule Evo Ankara'da teslimler Mayıs'ta!

Başkent Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Kule Evo, Mayıs’tan itibaren sahipleriyle buluşmaya hazırlanırken, bölge de ilk home-ofis konseptiyle tanışacak.

Kule Evo Ankara satış fiyatları!

Kule Evo Ankara satış fiyatları 318 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Kule Evo Rezidans projesinde konutların iki ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim!

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim edilecek. Toplamda 72 adet ofisten oluşan proje 6 bin 478 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kule Evo, Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını değiştiriyor!

Klasik AVM’lere yeni boyut kazandıran ‘cadde mağazacılığı’ son yıllarda Ankara’da kendine daha fazla yer bulurken, özellikle kentin hareketli caddelerinde yer alan ‘yol üstü’ mağazalar Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını da değiştiriyor.

Kule Evo projesi ile bölgedeki canlılık artacak!

Başkent Ankara’nın batıya gelişim aksı Eskişehir Yolu’nun hareketli yapısını karşılama noktasında yaşanan eksiklik sona eriyor. Hayata geçirilen Kule Evo projesinin konut, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölge canlılığının artması planlanıyor.

Kule Evo projesine üniversite öğrencilerinin ilgisi artıyor!

Bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor.

Öğrenciler Kule Evo’ya büyük ilgi gösteriyor!

Yıllar önce “kafamı bir yere sokayım, neresi olursa olsun” düşüncesi hakimken, bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor

Kule Evo Rezidans ödeme planı!

Kule Evo Rezidans ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinatta 36 ay vade farksız ce banka kredisiz ödemeler uygulanıyor. Tek blok şeklinde yükselen proje Ankara Eskişehir yolu üzerinde yükseliyor.

kule evo ofisleri Haberi

kule evo ofisleri

Mutlu Grup ve Tokur Ağaç yatırımıyla, BESA Grup’un arsasında hayata geçirilen Kule Evo’nun; sunduğu ‘ev-ofis’ çözümü ile bölgenin iş merkezi problemini önemli ölçüde giderdiğinin altını çizen BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projenin ‘hemen teslim’ avantajının da önemli etkisi olduğunu kaydetti.

Genellikle konut projeleriyle büyüyen Eskişehir Yolu’ndaki ofis ihtiyacını giderebilmek üzere yola çıktıklarını ifade eden Bezci, “Konut odaklı ilerleyen bölge, iş merkezi anlamında yatırıma ihtiyaç duyuyordu. Biz de bu anlamda bir ilki gerçekleştirerek Kule Evo’yu hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konut, ofis ve mağaza olarak hizmet veren Kule Evo, iş dünyası temsilcilerinin büyük ilgisini çekti. Eskişehir Yolu cepheli olmamızın da bu ilgide büyük etkisi var” dedi.


Bezci, projenin büyük kısmını sahiplerine teslim ettiklerinin altını çizerek, şunları söyledi:

“Kule Evo projesi, iş...