29 / 03 / 2024

Kule Evo projesi

Kule Evo projesi

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Kule Evo Ankara satış fiyatları!

Kule Evo Ankara satış fiyatları 318 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Kule Evo Rezidans projesinde konutların iki ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Kule Evo projesine üniversite öğrencilerinin ilgisi artıyor!

Bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Çerkezköy-Kapıkule Demiryolu Projesi'nin yüzde 47'si tamamlandı! 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İki mesafe arasını 3.5 saate düşerecek projenin yüzde 47's, tamamlandı. 

Kanal İstanbul, Çerkezköy-Kapıkule YHT Projesi’nin maliyetini katladı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye'yi demiryolu ile Avrupa'ya bağlayacak Halkalı-Kapıkule YHT projesinin Çerkezköy-Halkalı bölümünün maliyetinin Kanal İstanbul güzergahıyla kesişmesi sebebiyle 3.1 milyar TL’den 7.7 milyar TL’ye yükseltildiğini belirtti.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile seyahat süresi 1 saat 20 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya, yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya inecek." dedi.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'ne ilişkin açıklama!

Tekirdağ Valisi Yıldırım, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi, Londra'dan Pekin'e uzanan Demir İpek Yolu'nun önemli bağlantılarından bir tanesidir. Bu küresel boyuttaki projeyle Tekirdağ ve Türkiye, uluslararası ticaretin önemli bir merkezi haline gelecektir" dedi...

İstanbul-Kapıkule YHT Projesi'nin temeli 3 Mayıs'ta atılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada İstanbul-Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin temelini 3 Mayıs tarihinde atacaklarını söyledi.

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşa edilen Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak şekilde tasarlandı. 

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Sky Kule Ispartakule projesi geliyor!

Zen Pırlanta’nın ortaklarından Yusuf Araz’ın tek oğlu olan Fuat Araz, Ispartakule'de Sky Kule projesini hayata geçirecek...

DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

DAP Teras Kule Rezidans ödeme planı!

2019 yılında teslim edilecek olan Teras Kule Rezidans projesi 364 daire, 25 ofis ve 11 mağazadan oluşuyor. İşte DAP Teras Kule Rezidans ödeme planı...

Kule Evo projesi Haberi

Kule Evo projesi

Mutlu Grup ve Tokur Ağaç yatırımıyla, BESA Grup’un arsasında hayata geçirilen Kule Evo’nun; sunduğu ‘ev-ofis’ çözümü ile bölgenin iş merkezi problemini önemli ölçüde giderdiğinin altını çizen BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projenin ‘hemen teslim’ avantajının da önemli etkisi olduğunu kaydetti.

Genellikle konut projeleriyle büyüyen Eskişehir Yolu’ndaki ofis ihtiyacını giderebilmek üzere yola çıktıklarını ifade eden Bezci, “Konut odaklı ilerleyen bölge, iş merkezi anlamında yatırıma ihtiyaç duyuyordu. Biz de bu anlamda bir ilki gerçekleştirerek Kule Evo’yu hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konut, ofis ve mağaza olarak hizmet veren Kule Evo, iş dünyası temsilcilerinin büyük ilgisini çekti. Eskişehir Yolu cepheli olmamızın da bu ilgide büyük etkisi var” dedi.


Bezci, projenin büyük kısmını sahiplerine teslim ettiklerinin altını çizerek, şunları söyledi:

“Kule Evo projesi, iş...